Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta va fi audiat de comisia SRI ”în legătură cu elemente din perioada guvernului USL”
Dora Vulcan - - - -
2017-10-18
Actualitate Interna
0

Victor Ponta va fi audiat de comisia de control al SRI în legatura cu "elemente din perioada Guvernului USL", a anuntat miercuri presedintele comisiei, Claudiu Manda.

 

 

 

 ”Va spun ca intentionam sa-l invitam la Comisie si pe Victor Ponta, pentru ca in cadrul discutiilor Comisiei avem elemente pe care credem ca domnia sa le poate elucida", a afirmat Manda la finalul unei sedinte in care a fost audiat din nou fostul angajat al SRI Daniel Dragomir, transmite News.ro.

 

De asemenea, a mai fost audiat fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, adus la audieri din detentie, sub escorta.

 

Intrebat daca invitarea lui Ponta are legatura cu audierile din speta Dragomir sau cu Sebastian Ghita, Manda a raspuns: "Deocamdata speta Ghita nu e subiect pe care sa-l fi atins noi in cadrul Comisiei. Asta nu inseamna ca e obligatoriu vorba de domnul Dragomir".

 

El a precizat insa ca sunt aspecte din timpul guvernarii USL la care s-a facut referire in Comisie, fiind invocat numele lui Victor Ponta.

 

"Sunt elemente din perioada Guvernului USL la care s-a facut referire in aceasta Comisie pe care putem sa le probam pentru ca a fost indicat numele domniei sale. Au fost si alte nume indicate", a spus Claudiu Manda.

TAGS : parlament comisia sri claudiu manda audiere ponta
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
762
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22