Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Atac la Dragnea.Ponta îl felicită pe Tudose pentru blocarea split TVA:a oprit un dezastru
Dora Vulcan - - - -
2017-10-18
Actualitate Interna
2

Victor Ponta îl felicită pe premierul Mihai Tudose pentru că a oprit "greşeala teribilă" care ar fi fost aplicarea obligatorie a plăţii defalcate a TVA. Reacţia fostului premier vine după anunţul oficial că "split TVA" va fi obligatoriu doar pentru firmele cu datorii la stat şi cele în insolvenţă.

 

 

 

 "In toata nebunia din aceste zile s-a intamplat si ceva bun: Mihai Tudose a oprit acea greseala incredibila cu “TVA split” care ar fi fost un dezastru in practica!

 

Multumesc tuturor celor care au semnat petitia lansata de #ProRomania si celor care au avut curaj sa deschida gura in public impotriva acestei aberatii economice si fiscale venita din “putul gandirii economice” a lui Liviu Dragnea von Teldrum!

 

Bravo lui Eugen Teodorovici care a luptat la Senat si lui Mihai Tudose care s-a impotrivit “Domnului Presdinte”! Bravo lui Florin Jianu si celor care reprezinta cu adevarat mediul de afaceri roman sau strain!

 

Dupa ce a ingropat traznaia cu “impozitul pe gospodarie”, impozitul pe cifra de afaceri si acum “TVA split” sper ca Mihai Tudose va bloca si urmatoarele aberatii : cresterea contributiilor la contractele part time si trecere tuturor acestor contributii la angajat incepand cu 1 Ianuarie!

 

Exista insa un cost pentru aceste masuri aberante anuntate (chiar daca nu au mai fost aplicate pana la urma) - instabilitate si impredictibilitate in zona economica si fiscala! Si acest cost nu il plateste “Daddy” ci fiecare roman din buzunarul lui!", scrie Ponta pe Facebook.

 

 

Prin ordonanţa în forma sa iniţială, începând cu data de 1 octombrie 2017 a intrat în vigoare opțional plata defalcată de TVA, urmând ca de la 1 ianuarie 2018, aşa-numitul split-TVA sa fie obligatoriu. Firmele ar fi fost obligate să direcţioneze TVA-ul într-un cont separat, aflat la dispoziţia statului. Statul îşi rezerva dreptul să folosească banii din contul de TVA al firmelor ca să stingă alte datorii fiscale.

TAGS :
Comentarii
?????? 2017-10-19
A remarcat cineva vreo reglementare care să fi anulat "Ordonanța "split TVA"", de zice Victor Ponta asemenea "chestiuni" ?
?????? 2017-10-19
Remarcați totuși faptul că Victor Ponta este în opoziție la "programul de guvernare al lui Liviu Dragnea" ?
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1341
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22