Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Udrea vrea să spună «lucruri» la Comisia SRI, dar, paradoxal, nu vrea să reclame nimic
E.B. - - - -
2017-10-19
Actualitate Interna
0

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat la Comisia parlamentară de control al activității SRI, pentru a fi audiată, precizând că a venit să spună "lucruri".

  
 

 

"Lucururi" pe care le cunoaște, "relevante pentru modalitatea în care statul paralel controlează astăzi societatea".

 

"Am venit la invitația comisiei, unul dintre scopurile invitației este să lămuresc lucruri care s-au spus până acum de alte persoane și în care am fost invocată și să spun, la rândul meu, ceea ce știu despre cum s-a construit acest stat paralel în ultimii ani în România", a afirmat Udrea, înainte de ședința Comisiei SRI, citată de Agerpres.

 

Ea a susținut că nu o să reclame nimic.

 

"Nu o să reclam nimic, eu o să spun lucruri pe care le cunosc din experiența proprie directă sau indirectă, lucruri care contează și care sunt relevante pentru modalitatea în care sistemul, statul paralel controlează astăzi societatea, folosind Justiția ca instrument principal", a adăugat Elena Udrea.

 

Întrebată dacă parlamentarii vor fi ajutați de dezvăluirile sale, Elena Udrea a răspuns: "Parlamentarii vor fi ajutați dacă vor să fie ajutați".

 

"A mai fost o comisie care, zic eu, că a cam eșuat în raportul ei, 'Comisia sufrageria', sper că această comisie va avea mai mult succes cu lucrările pe care le derulează. Deci, dacă parlamentarii vor vrea să țină cont de lucrurile care se vor spune aici și care, în afară de ceea ce nu se știe, amănunte, persoane, lucruri concrete, în rest discuții tot sunt în spațiul public de ceva timp. Dacă vor dori să schimbe ceva, eu cred că lucrările acestei comisii sunt de mare folos și ce se spune aici este de mare folos. Dacă se vor teme în continuare să inițieze o schimbare care ține de Parlamentul României, atunci, sigur, am venit, ne-am plimbat, am venit, am văzut și am plecat", a adăugat ea.

 

Întrebată dacă este pe lista celor 65 de persoane nominalizate de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, Udrea a spus că nu a văzut această listă

TAGS : Elena Udrea SRI Parlament comisie audiere Daniel dragomir lista
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1043
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22