Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Viitor de aur țara noastră are.Dragnea anunță producții record la grâu și floarea soarelui
Dora Vulcan - - - -
2017-10-19
Actualitate Interna
0

Dragnea anunță producții record la floarea soarelui și grâu. Vestea, dată triumfalist, are o notă de victimizare cu direcție: dincolo de conflictele politice, măsurile ”guvernării PSD” își arată rezultatele - spune el.

 

 Nu spune Dragnea și la care dintre guvernări se referă: la cea demisă prin moțiune de cenzură depusă de propriul partid sau la cea a premierului care l-a deposedat de două protejate după un conflict de reîmpărțire a puterii în partid.

Anunțul triumfalist e făcut în ziua în care 8000 de angajați din Sănătate au invadat Bucureștiul pentru a protesta împotriva legii salarizării care în loc de măriri oferă scăderi de venituri, în ziua în care ministrul de FInanțe bagă spaima în IMM_uri cu anunțul despre taxa de solidaritate justificată de el prin invocarea unei directive europene care nu are nicio legătură cu direcționarea banilor spre asistații social (bazinul electoral al PSD). În ziua în care niciun oficial nu știe prea clar ce mai rămâne cu promisiunile din campanie. Cu o singură certitudine: legea pensiilor mai așteaptă, aia cu 1.775 lei punctul de pensie, cu zero CASS pentru pensionari și 640 lei pensia minimă - așa cum a promis Dragnea în prezentările power - point din campanie. Mai așteaptă vreo două etape, cum a anunțat ministrul Olguța Vasilescu, ofuscată de ”atâta supărare”. Preț de vreun an-doi sau cine știe cât...

 

 

Ce scrie Dragnea pe pagina sa de Facebook: 

 

 Dincolo de toate conflictele politice, măsurile adoptate de Guvernarea #PSD își arată rezultatele!

După producțiile record la grâu, iată că și la floarea-soarelui avem vești foarte bune!

Mai mult, așa cum ne-am angajat în #Programul de guvernare, la data de 16 octombrie am început plata subvențiilor pentru fermieri.

 

TAGS : guvern psd liviu dragnea postare floarea soarelui grau productii record postare fb
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1484
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22