Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Casa Regală: Regele Mihai se află sub supravegherea medicilor şi urmează tratamentul
E.B. - - - -
2017-10-22
Actualitate Interna
0

Regele Mihai se află în continuare sub supravegherea permanentă medicilor şi urmează tratamentul obişnuit din ultimele luni, anunţă Casa Regală, precizând că principesa Maria îi va fi alături, în Elveţia, în preajma zilei de naştere.

 


Principesa Maria se află în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naștere a Majestății Sale. Alteța Sa Regală petrece câteva zile la reședința privată a tatălui ei, precizează un comunicat al romaniaregala.ro.

 

Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obișnuit al ultimelor luni.

 

În ziua de miercuri, 25 octombrie, când Majestatea Sa va împlini 96 de ani, Familia Regală găzduiește la București două importante evenimente dedicate Regelui Mihai. 

 

Custodele Coroanei va decora, în numele Majestății Sale, un număr de 14 personalități din România și Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. 

 

Seara, Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundația Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediție și este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susținerea programului anual “Tinere Talente”, arată sursa citată.

 

**********

 

In urma cu doua luni, Casa Regala anunta ca Regele Mihai este intr-o stare de sanatate fragila, dar echilibrata, si are o stare de spirit buna.
 

Tot atunci, transmite ca Regele Mihai "continua sa stea zilnic sub o atenta supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialitati, precum si in prezenta unor devotati membri ai personalului Casei Majestatii Sale, detasati in Elvetia". De asemenea, la resedinta privata continua sa fie zilnic doua maici ortodoxe, detasate de Biserica Ortodoxa Romana. 

 

TAGS : regele mihai casa regala medici tratament supraveghere pricipesa maria
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1883
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22