Ponta, despre ANCOM: PSD, ridicol. Caragiale, depăşit de Dragnea-jos Grindeanu, sus Grindeanu

E.b. | 24.10.2017

Fostul premier Victor Ponta spune că PSD se pune într-o situaţie de un ridicol absolut, iar marelele Caragiale este depăşit de Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

 

 

Ridicolul vine din propunerea ca fostul premier Sorin Grindeanu, pe care, Dragnea, l-a înlăturat acum câteva luni, să conducă Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

 

Ponta a spus că el abia aşteaptă să îl voteze pe Grindeanu la şefia ANCOM, susţinând că fostul premier este potrivit pentru această funcţie.

 

"Caragiale este depăşit de Dragnea - jos Grindeanu, sus Grindeanu. Eu nu ştiu cum se mai pot uita în ochii cuiva când acum trei luni băteau cuba că l-au dat jos pe Grindeanu. (...)  Sorin Grindeanu este prima opţiune care nu mai vine din Teleorman dar, dincolo de asta, PSD s-a pus într-o situaţie de un ridicol absolut", a declarat Ponta, la Parlament, citat  de News.ro.

 

"Este bun, i se potriveşte funcţia şi mă bucur că, probabil, l-a propus Tudose. Mă bucur numai închipuindu-mi faţa lui Dragnea mâine votându-l pe Grindeanu", a afirmat Ponta.

 

 Ponta zice că Mişa nu trebuie să-l mai asculte pe Dragnea

 

Întrebat dacă crede că Ionuţ Mişa, ministrul Finanţelor, ar trebui să demisioneze, Ponta a spus că ar trebui să nu îl mai asculte pe Dragnea.

 

"Am impresia că e o chestie prin care îl sabotează pe Tudose, altfel nu-mi explic declaraţiile astea aberante, sincer. Eu îl ştiu pe Mişa, a lucrat şi în Guvernul meu, la un nivel mai jos, e adevărat, e un tehnician, dar la chestia asta probabil că îl pune Dragnea să anunţe (...), ca să-l facă pe Tudose de râs. E o nebunie, nu ai voie să te joci aşa cu taxe şi impozite (...) Nu e prima eroare de comunicare, nu, e a o suta, cred că din prima zi. (...) Eu încep să cred că e tot un fel de bătălie internă în care pe ministru îl pune de la partid să spună ceva, ca prim-ministrul să dea explicaţii şi aţi văzut că Tudose o tot dă din colţ în colţ", a adăugat Ponta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22