Adrian Titieni şi Vlad Ivanov joacă în „Capace”

Fara Autor | 25.10.2017

2017 / 10 / 27

Pe aceeași temă

Adrian Titieni joacă, alături de Vlad Ivanov, personajele principale ale noului film Capace, scris şi regizat de Sorin Marin. Filmul va rula începând cu 27 octombrie în cinematografele din România.

 

Capace este povestea unui bărbat bogat şi puternic, dar singur (interpretat de Vlad Ivanov), care îşi conduce afacerile cu autoritate şi fără scrupule. Concurenţa îl atacă pe Bursă şi bărbatul îşi aminteşte de un joc din copilărie. Un joc cu capace de bere. O criză de inimă şi vestea că e posibil să aibă nevoie de un transplant îl determină să plece într-un loc îndepărtat, unde Dunărea întâlneşte marea, cu oameni simpli şi obiceiuri străvechi - în Delta Dunării. Toma, personajul interpretat de Adrian Titieni, este prietenul din copilărie a lui Radu (Vlad Ivanov). În timp ce restul băieţilor „din gaşcă” au devenit oameni de afacere de success, Toma a ales o viaţă simplă, în Delta Dunării: „Pentru noi, ceilalţi, Delta pare a fi un loc izolat, dar din perspectiva lui cred că poate să fie centrul lumii şi polul vieţii însăşi. Nu cred că Toma a ales izolarea, cred că a ales Delta pentru că pulsul vieţii aici era, nu în urbanul care aparent crează tumult de viaţă. E o viaţă zgomotoasă, artificială, creată artificial, convenţional cultural; ori aici, cred că în natură şi în dimensiunea conţinuturilor esenţiale ale fiinţei, nu era izolare”, spune Adrian Titieni.

 

 

Din distribuţia filmului face parte şi Marc Titieni, fiul lui Adrian Titieni, care interpretează chiar personajul tatălui său, în copilărie. „Prima dată am aflat că fiul meu joacă într-un film regizat de Sorin Marin şi m-am bucurat foarte mult pentru el, ca orice părinte. Ulterior am aflat că sunt şi eu distribuit. am citit scenariul, mi s-a părut interesant cu atât mai mult cu cât legătura de filiaţie era feciorul – eu tânăr, în ciuda faptului că nu semănăm foarte mult, dar omul se schimbă odată cu trecerea timpului. Cu alte cuvinte, am fost amândoi prinşi în această ecuaţie, a filmului de debut a domnului Sorin Marin, o premiză foarte interesantă, cum dealtfel a fost şi parcursul”, spune Adrian Titieni.

 

Capace a fost filmat atât la Bucureşti, cât şi în Delta Dunării, la Sfântul Gheorghe. Alături de Vlad Ivanov şi Adrian Titieni îi veţi putea vedea pe marile ecrane pe Nicholas Bohor, Eugenia Bosînceanu, Adrian Păduraru, Oliver Toderiţă, Claudiu Istodor, Gavril Pătru, Liviu Cheloiu, Diana Cavallioti, Adina Galupa şi Andrei Aradits.

 

Produs de Saga Film şi Fundaţia Anonimul, cu sprijinul CNC, cu participarea Tudori Properties şi Cinelab România, Capace va fi distribuit în cinematografele din România începând cu data de 27 octombrie, de Bomb Film Production.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22