Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Se ruga de Kovesi și Coldea să-l ajute cu dosarul penal
Dora Vulcan - - - -
2017-10-26
Actualitate Interna
0

Fostul lider al PSD Victor Ponta sustine ca pe un singur coleg din PSD - Liviu Dragnea - l-a vazut cu ochii sai si l-a auzit cu urechile sale cand se ruga de Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea sa il ajute cu dosarul penal.

 

 

"În timp ce se lupta pentru el insusi nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi", mai spune Victor Ponta.

 

Fostul premier și lider al PSD spune că ii pare rau de toti cei care au votat PSD si au alte asteptari si pentru ca nu vrea sa se bage din nou in "mocirlă" cu Dragnea.

 

"Liviu Dragnea si Cartelul de la Teldrum au confiscat partidul si il folosesc doar pentru puterea personala, pentru bani si protectie in fata legii, ca a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie si distruge economic si social Romania, ca Grindeanu, Tudose, Tutuianu, Teodorovici si oricine indrazneste sa nu execute orbeste ordinele Cartelului devine imediat securist, tradator, carpa, fiind tarat in Mocirla lui Dragnea!"spune Ponta, într-un mesaj postat pe Facebook.

 

Fostul lider al PSD mai sustine ca a decis sa iasa din "Mocirla", sa spuna adevarul si sa ofere o alternativa pentru toti cei dezamagiti si umiliti de Dragnea.

 

Pentru ca nu are nici curaj, nici argumente sa imi raspunda, Liviu Dragnea isi trimite bufonii peremisti si slugile platite de el din presa sa sa plimbe din televiziune in televiziune si sa incerce sa ma traga inapoi in mocirla vehiculand minciunile oribile ca eu le faceam dosare penale colegilor din PSD!!! Adevarul este usor de aflat pentru oricine nu este platit de Dragnea sa fie prost - socrul meu a fost cercetat pe nedrept din 2014, cumnatul meu arestat, mama si sora mea perchezitionate, sotia anchetata, eu mi-am pierdut functia de presedinte al PSD si Premier si merg lunar la ICCJ, fiind haituit de Uncheselu si Portocala!!! Asa ca nu trebuie sa explic nimanui ca nu am facut niciodata cuiva dosare - trebuie doar sa le explic celor din familia mea de ce au avut de suferit pe nedrept - la fel ca multi alti oameni din PSD sau din viata publica", mai spune Victor Ponta.

 

El spune că a cerut si a depus marturie in favoarea lui Liviu Dragnea in dosarul referendumului si a platit un pret scump in 2014, cand Iohannis a venit cu lista liderilor PSD penali, de care el nu am vrut sa se dezica.

 

"Poate asta a fost greseala mea?!? Pe un singur coleg din PSD l-am vazut cu ochii mei si l-am auzit cu urechile mele cand se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal-Liviu Dragnea!!! Si in timp ce se lupta pentru el insusi sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi-niciodata! Ca asa e Liviu-doar el conteaza! Nu vreau sa vorbesc despre aceste lucruri pentru ca imi pare rau de toti cei care ne-au votat si au alte asteptari de la noi si nu vreau sa ma bag inapoi in "Mocirla" cu Dragnea!  Dar Liviu - daca insisti, hai sa avem o confruntare la Dana Grecu la Antena 3 ca sa le dau detalii, nu vrei?", incheie Ponta mesajul postat pe Facebook si ilustrat cu o fotografie cu el si cu Dragnea mergand prin noroi.”

 

 

TAGS : psd dragnea ponta dosar penal kovesi coldea dosar penal
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1971
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22