Dragnea: Dumnevoastră aveți o problemă cu porcul, eu am o problemă cu oaia

E.b. | 31.10.2017

Liviu Dragnea a negat că ar fi participat la vreo sacrificare a porcului în curtea unei vile a SRI, așa cum a susținut ex-premierul Victor Ponta.

Pe aceeași temă

  

Nu la fel de categoric a fost liderul PSD în ceea ce privește participarea la evenimente private alături de Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea.
 

„Eu nu am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire de genul acesta, dar, dacă este adevărată povestea cu porcul, eu cred că acel porc este un nesimțit și chiar un penal. Și ar trebui să se verifice foarte atent această situație. Trei, eu zic că asta este o perioadă în care trebuie să vorbească niște oameni care încă sunt în funcții, niște oameni care au fost în funcții. Și care să vorbească de lucruri serioase. Se discută în ultima perioadă despre sistem, despre posibile defecțiuni ale sistemului, despre posibile acțiuni ilegale, despre posibile colaborări ilegale între instituții. Nu cred că discutăm acum de povestea porcului. Dumnevoastră aveți o problemă cu porcul, eu am o problemă cu oaia (...) Despre genul acesta de informații, care apar din partea diverselor persoane fizice sau juridice nu înseamnă că nu vom vorbi o dată. Nu acum este momentul. Acum, trebuie să vorbească alții. Când va fi cazul să vorbim, vom vorbi”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, conform Digi24.

 

Întrebat de jurnaliști dacă a participat la evenimente private alături de Laura Codruța Kovesi și fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, șeful PSD a răspuns: „Dacă o să fiu chemat la vreo comisie, o să spun”.

 

La insistența jurnaliștilor, care au vrut să știe de ce nu spune acum informațiile respectiv, Dragnea a răspuns: „Ca să nu piară interesul comisiei să mă invite, d-aia”.

 

Săptămâna trecută, ex-premierul Victor Ponta a susținut că Liviu Dragnea a participat, în decembrie 2013, alături de Laura Codruța Kovesi, la o tăiere de porc în curtea vilei T14 a SRI. „Lucrurile stau în felul următor: eu nu am vrut să intru în aceste discuții care mi se par totuși de un nivel mult prea scăzut, domnul Dragnea s-a tot prezentat ca luptător împotriva sistemului și mi-am adus aminte cum era cel mai bun prieten de fapt. Știți dumneavoastră, vă zice ceva și în privat e cu porcul. Dar haideți să lăsăm minciunile din trecut ale domnului Dragnea, să ne uităm la minciunile de astăzi, la faptul că oamenii așteaptă salariile, pensiile și nu le au”, a declarat fostul premier PSD.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22