După Sibiu, Liviu Dragnea huiduit și la Deva: ”să ajungi îmbrăcat în multe dungi!” VIDEO

Dora Vulcan | 02.11.2017

După episodul de miercuri seară, când a fost forțat să-și anuleze prezența la ședința de partid de la sediul central al partidului din Sibiu și a fost nevoit să se refugieze cu activul de partid din județ la un hotel din margiunea orașului, Liviu Dragnea a fost huiduit joi și la Deva.

Pe aceeași temă

 

 

 La sosire, Liviu Dragnea a trecut prin mulțimea adunată în fața instituţiei.

 

După întâlnirea cu patronii locali însă, pe preşedintele PSD l-a aşteptat un microbuz chiar în curtea instituţiei. Nici aşa nu a scăpat, însă, de huiduieli.

 

Protestatar: Dragnea scriitor! Infractorule! Penalule!

 

Liviu Dragnea: Ai cam răguşit!

 

Protestatar: Păi da, noi avem mulţi infractori ca tine, de-aia!

 

Protestatar: Dragnea, să ajungi îmbrăcat în multe dungi.

 

Protestatari: Justiție, nu corupție!

 

 

 

 

 

Președintele PSD a avut parte de o primire la fel de neprietenoasă, ieri, și la Sibiu. Câteva zeci de oameni au protestat la sediul PSD Sibiu, unde Liviu Dragnea și Mihai Tudose aveau programată o întâlnire cu social-democrații din județ.

 

 

 

  • Dragnea și Tudose întâmpinați cu proteste la Sibiu. Ședința de la sediul partidului, anulată

 

 

Liviu Dragnea, președintele PSD, și premierul Mihai Tudose au fost primiți cu proteste la sediul PSD Sibiu miercuri seară, unde aveau programată o întâlnire cu social-democrații din județ. Din cauza protestelor, ședința a fost amânată și reprogramată la un hotel de la intrarea în oraș,.

 

 

O vizită ”de lucru” a premierului Mihai Tudose și a liderului PSD, Liviu Dragnea, s-a transformat într-o urmărire a prin oraș, în căutarea liderilor social-democrați. O întâlnire programată în jurul amiezii, la sediul central al PSD Sibiu, de lângă Piața Mare, a fost anulată, după ce în zonă au apărut în jur de 20 de protestatari. Aceștia au început să scandeze împotriva social-democraților și să-i apostrofeze pentru promovarea legilor justiției sau pentru amânarea unor reforme propuse în campania electorală, scrie Turnul sfatului. 

 

 

 

 În mijlocul lor au venit senatorul PSD Viorel Arcaș și deputatul Ioan Terea care au intrat chiar în dialog cu unii sibieni. ”Voi sunteți pesediști și lăsați pe unul, Liviu Dragnea, care nici măcar nu e pesedist, să vă conducă”, le-a reproșat un tânăr parlamentarilor PSD. Alții i-au luat la rost: ”Unde e autostrada Sibiu – Pitești? Ce-ați făcut cu ea? De nimic nu sunteți în stare”.

 

 

 

 

 

 

 -”Noaptea ca hoţii! Noaptea ca hoții!” / ” Pensie de CAP, CAP care a ridicat această ţară, ăia nu au bani să-şi cumpere lemne şi bagă coceanul de cucuruz şi stau cu şapte bluze. Voi puşcăriasii i-aţi ţinut în închisoare pe banii noştri. 2400 lei pentru un puşcăriaş şi stăteau la -31 grade în lenjerie intimă, ruşine să vă fie” / ” Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!”, au strigat protestatarii.

 

 În scurt timp, au apărut câțiva jandarmi care au securizat o zonă în fața sediului PSD.

 

 

 

 Anunțați de faptul că în fața sediului PSD s-au strâns mai mulți protestatari, Dragnea și Tudose au plecat spre un hotel de la intrarea în Sibiu. În jurul orei 17.30 liderii locali ai PSD Sibiu au părăsit sediul organizației județene și s-au regrupat la hotel, pentru întâlnirea cu Liviu Dragnea și Mihai Tudose.

 

 

Dragnea și Tudoseau vizitat în  cursul zilei Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean şi aveau programată şi o întâlnire cu membrii PSD din Sibiu. Doar că protestul le-a schimbat programul. Aproximativ 20 de manifestanţi le-au reproşat social-democraţilor că nu respectă programul de guvernare şi că vor să schimbe legile justiţiei în favoarea politicienilor cu probleme penale.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22