Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


PSD a pierdut în fața PNL alegerile din Hunedoara, Sibiu, Timiș, Constanța și Cluj
Dora Vulcan - - - -
2017-11-06
Actualitate Interna
1

Liberalii au câștigat duminică alegerile parțiale din cinci județe din țară, a anunțat prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan. Scorurile obtinute arata ca romanii s-au saturat de PSD, spune liderul liberal.

 

 

 "Astazi PNL a castigat alegerile in Hunedoara, Sibiu, Timis, Constanta, Cluj. In ciuda desantului facut de Dragnea et co. in toate judetele unde urmau sa fie alegeri, romanii au spus clar: NU PSD!", sustine Raluca Turcan, pe pagina sa de Fcebook.

 

"Romanii s-au saturat pana peste cap de guvernarea corupta si incompetenta a PSD - ALDE. S-au saturat ca PSD si ALDE sa lucreze doar pentru propriile lor interese. Ziua de astazi reprezinta un prim pas facut catre o guvernare in interes public. Un prim pas spre o Romanie care sa nu mai fie condusa prin promisiuni false si prin exploatarea dorintei de mai bine a oamenilor.

 

Astazi e un moment de bucurie pentru reusita electorala. De maine, noii primari vor fi la treaba! De maine trebuie sa dovedeasca celor care le-au acordat increderea ca ei nu sunt la fel ca cei din PSD si ALDE care pur si simplu batjocoresc tara. De maine trebuie sa treaca la fapte! Felicitari noilor primari PNL!", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

 

 

Duminica au fost organizate alegeri partiale pentru primari in municipiul Deva - judetul Hunedoara, precum si in comunele Bocsig - judetul Arad, Nicseni - judetul Botosani, Calarasi - judetul Cluj, Pantelimon si Baraganu - judetul Constanta, Telesti - judetul Gorj, Bals - judetul Iasi, Birghis - judetul Sibiu, Dragoiesti - judetul Suceava, Cervenia, Poieni, Salcia - judetul Teleorman, Checea - judetul Timis, Osesti - judetul Vaslui si Vladesti - judetul Valcea. In aceste locuri, edilii alesi au pierdut mandatul sau au renuntat la functie. De asemenea, au fost organizate alegeri partiale pentru Consiliul Local din comuna Mereni - judetul Constanta.

 

vezi și rezultate parțiale BEC

TAGS : psd pnl alegeri partiale cinci judete
Comentarii
Groza 2017-11-07
Presupunand ca taberele sun egale va castiga stanga ,De ce?Propunand doi candidati;Voiculescu si Fenechiu ,doi fosti puscariasi.Cei din dreapta nu vor sa-l voteze pe Fenechiu(datorita educatie mai inalta si siguranta materiala) in schim cei din dreapta(stare materiala dependenta de stat si neinformarea merg sa-l voteze pe Voiculescu.Pe masura ce programul PSD-ul se va degrada si cei din dreapta vor merge la vot .(Baia Mare,Deva).In societate sunt multi oameni competenti dar cei de la butoane ii margineaza.Trebuie sa trecem de la un candidat reprezentativ la unul participativ.Greu(chiar in lume).Si la dreapta se merge pe esecul celor din stanga ,propunand chiar corupti.(Deva Baia Mare)
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
35116
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22