PSD a pierdut în fața PNL alegerile din Hunedoara, Sibiu, Timiș, Constanța și Cluj

Dora Vulcan | 06.11.2017

Liberalii au câștigat duminică alegerile parțiale din cinci județe din țară, a anunțat prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan. Scorurile obtinute arata ca romanii s-au saturat de PSD, spune liderul liberal.

Pe aceeași temă

 

 

 "Astazi PNL a castigat alegerile in Hunedoara, Sibiu, Timis, Constanta, Cluj. In ciuda desantului facut de Dragnea et co. in toate judetele unde urmau sa fie alegeri, romanii au spus clar: NU PSD!", sustine Raluca Turcan, pe pagina sa de Fcebook.

 

"Romanii s-au saturat pana peste cap de guvernarea corupta si incompetenta a PSD - ALDE. S-au saturat ca PSD si ALDE sa lucreze doar pentru propriile lor interese. Ziua de astazi reprezinta un prim pas facut catre o guvernare in interes public. Un prim pas spre o Romanie care sa nu mai fie condusa prin promisiuni false si prin exploatarea dorintei de mai bine a oamenilor.

 

Astazi e un moment de bucurie pentru reusita electorala. De maine, noii primari vor fi la treaba! De maine trebuie sa dovedeasca celor care le-au acordat increderea ca ei nu sunt la fel ca cei din PSD si ALDE care pur si simplu batjocoresc tara. De maine trebuie sa treaca la fapte! Felicitari noilor primari PNL!", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

 

 

Duminica au fost organizate alegeri partiale pentru primari in municipiul Deva - judetul Hunedoara, precum si in comunele Bocsig - judetul Arad, Nicseni - judetul Botosani, Calarasi - judetul Cluj, Pantelimon si Baraganu - judetul Constanta, Telesti - judetul Gorj, Bals - judetul Iasi, Birghis - judetul Sibiu, Dragoiesti - judetul Suceava, Cervenia, Poieni, Salcia - judetul Teleorman, Checea - judetul Timis, Osesti - judetul Vaslui si Vladesti - judetul Valcea. In aceste locuri, edilii alesi au pierdut mandatul sau au renuntat la functie. De asemenea, au fost organizate alegeri partiale pentru Consiliul Local din comuna Mereni - judetul Constanta.

 

vezi și rezultate parțiale BEC

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22