„Revoluția fiscală”, contestată și de primarul Capitalei Gabriela Firea: Ar fi o lovitură

Dora Vulcan | 06.11.2017

Măsurile fiscale anunţate de Guvern sunt contestate chiar din interiorul PSD. Gabriela Firea, primarul Capitalei și vicepreședinte al partidului, spune că acest pachet de modificări fiscale nu va aduce lucruri bune, ci din contră.

Pe aceeași temă

 

 

 „Am transmis și în cadrul ședinței AMR faptul că pentru toate primăriile de municipii, nu doar pentru Primăria Municipiului București, acest pachet de modificări fiscale nu va aduce lucruri bune, ci din contră. Dimpotrivă, pentru că vor fi bani mai puțini la buget, pentru investiții, ar fi o lovitură foarte mare pentru toate comunitățile, de aceea am solicitat și mă bucur că am primit un răspuns pozitiv și din partea premierului. O îmbunătățire a acestui proiect sau, dacă va rămâne în varianta actuală, stabilirea unui sistem de compensări”, a spus Gabriela Firea, citată de Digi 24.ro.

 

„Revoluția fiscală” pe care vrea să o facă Guvernul, amânată vineri pe motiv că nu s-au dat toate avizele necesare, ar fi trebuit să se producă luni. Mai precis, la o zi după ce zeci de mii de oameni au protestat în toată țara nu numai ca să combată legile justiției, dar și pentru că sunt deranjați de schimbările preconizate de executiv în privința fiscalității, ceea ce le-ar putea afecta salariile, locul de muncă și nivelul de trai. Numai că, în cele din urmă, premierul a anunțat că nu va exista, luni, o ședință de guvern și că în ședința de miercuri este posibil ca modificările controversate din Codul fiscal să nu fie introduse.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22