Îngrijorător! Liviu Pop, regele gafelor, ar vrea să stea şase ani la Ministerul Educaţiei

E.b. | 06.11.2017

Liviu Pop, Ministrul Educației, regele neîncoronat al gafelor, a declarat, la Corbii Mari, județul Dâmbovița, că nota pe care o dă învățământului românesc este 7.

Pe aceeași temă

 

 În opininia sa, punctul slab al învăţământului este viteza cu care se schimbă miniștrii Educației.

 

"Calificativul pe care l-aș da învățământului românesc e undeva în jur de 7. L-am dat și îl mențin, iar la finalul mandatului meu sper să fie undeva în jurul notei 8. Dacă ne ajută Dumnezeu să guvernăm șase ani de acum încolo, poate fi 10. Cred că principalul punct slab, cel puțin în ultimii șase ani, este legat de viteza cu care s-au schimbat miniștrii Educației în România. Pe analiza europeană, în România, în ultimii șapte ani, durata medie a mandatului unui ministru a fost de șase luni. Eu cred că de aici trebuie să începem, să avem stabilitate la nivel de minister'', a spus ministrul Liviu Pop, citat de Agerpres.

 

Liviu Pop a fost prezent, luni, în localitatea Corbii Mari, județul Dâmbovița, la inaugurarea a trei unități de învățământ, o școală nou construită și două grădinițe reabilitate.

 

Școala nou construită este în satul Grozăvești și a costat 1,6 milioane de lei. Finanțarea a fost obținută în 2015, în cadrul proiectului Reabilitarea Infrastructurii Școlare, derulat de Ministerul Educației Naționale.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22