Recidiva. La fel ca in iarna, Iordache le spune protestatarilor ca nu stiu de ce ies in strada

E.b. | 06.11.2017

Florin Iordache, deputat PSD, unul dintre inițiatorii proiectului legilor justiției, le-a transmis celor care au protestat împotriva modificărilor legilor justiţiei că, dacă tot doresc să iasă în stradă, să citească înainte proiectul de modificare al legilor.

Pe aceeași temă


Ori există o foarte mare dezinformare, ori cei care protestează nu cunosc legile, pentru că cele două probleme invocate, cea cu numirea și revocarea procurorilor noi am prevăzut ca președintele să fie cel care are ultima semnătură, iar în ceea ce privește Inspecția Judiciară noi am prevăzut să fie instituție independentă. Deci, dacă protestăm, haideți să ne uităm și pe lege”, a declarat Florin Iordache, citat de Stiripesurse.

 

Duminică, 5 noiembrie, în București și în marile orașe ale țării au fost proteste masive împotriva proiectului de modificare a legilor justiției.

 

****************

 

La 10 februarie 2017, Florin Iordache a avut o dclaratie aproape identica. Atunci  el afirma sa a fost la protestele din Piata Victoriei impotriva ordonantei de urgenta 13 pentru a vedea "care e perceptia oamenilor" si a constatat ca "foarte multi dintre ei (dintre protestatari) nu au citit continutul actelor normative" contestate de strada.

 

"Regret ca trebuia o mai larga comunicare" dar "s-au facut niste demersuri normale, constitutionale", a spus Iordache, la plecarea de la minsterul Justitiei.

 

"Printr-o mai buna comunicare acei ameni care stau in strada ... am fost in strada si oamenii nu stiau demersurile care sunt", a spus Florin Iordache.

 

Ziaristii l-au intrebat in acel moment daca a fost cu adevarat la protestele din Piata Victoriei.

 

"Intamplator da. Am vrut si eu sa vad care e perceptia oamenilor. Sunt oameni nemultumiti, de aceea am si hotarat sa-mi dau demisia", a adaugat acesta, exprimandu-si regretul ca "Romania este rupta in doua, cu doua mitinguri", unul in Piata Victoriei si altul la Palatul Cotroceni.

 

"Foarte multi dintre ei nu au citit continutul actelor normative", a sustinut fostul ministru al Justitiei.
 
  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22