Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Doru Dobocan, ultimul șef al SIPA, audiat miercuri de comisia lui Șerban Nicolae
Dora Vulcan - - - -
2017-11-08
Actualitate Interna
0

Ultimul șef al arhivei SIPA, Doru Dobocan, va fi audiat miercuri, de la ora 12,00, la Comisia parlamentară de anchetă privind această arhivă.

 

 

 Începând cu ora 14,00, membrii acestui for vor efectua o nouă vizită la arhiva SIPA, depozitată la sediul central al Administrației Naționale a Penitenciarelor, transmite Agerpres.

 

Spre deosebire de prima vizită, efectuată pe 25 octombrie, membrii acestei comisii vor să aibă acces și în interiorul spațiilor de depozitare.

 

"Am întocmit un proiect de solicitare către ministrul Justiției. Aș vrea să refacem vizita la Arhiva SIPA, de data aceasta să solicităm acces și în interiorul spațiilor depozitare, fără acces la documente, că nu asta ne interesează, doar pentru a elimina orice fel de speculații și pentru a vedea noi, fără niciun fel de alte restricții, care erau spațiile depozitare, cum este organizată. (...) Vă propun ca după audieri (...) să facem o nouă deplasare la sediul ANP", afirma președintele comisiei, senatorul Șerban Nicolae, în urmă cu o săptămână.

TAGS : parlament comisie sipa serban nicolae doru dobocan audiere
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1217
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22