Cîțu lui Tudose: Te-am atenţionat.Nu ai sacrificat nebunul, acum nebunul o să te sacrifice

Dora Vulcan | 08.11.2017

Florin Câţu lansează un avertisment către premierul Mihai Tudose, spunându-i că, dacă Guvernul aprobă OUG de modificare a Codului Fiscal, intră "în colecţia de hamsteri a lui Liviu Dragnea", iar dacă nu o aprobă, "sacrifică nebunul", dar va rămâne premier.

Pe aceeași temă

 

 

”PSD-ul bate șahul!  Tudose, eu te-am atenționat serios. Nu ai sacrificat nebunul. Acum nebunul o să te sacrifice pe tine”, scrie senatorul liberal pe pagina sa de Facebook. 

 

El îi oferă lui Tudose și cele două variante de mutări pe care le poate face pe tabla de șah a PSD: 

 

Ai două variante: 1. aprobi ordonanta astăzi și intri în colecția de hamsteri a lui Dragnea. 2. nu aprobi ordonanța astăzi, sacrifici nebunul de Crăciun și apuci să impodobesști bradul de Crăciun în palatul Victoria. Tic-Tac, Tic-Tac … am pornit ceasul. Urmează mutarea ta!”

 

 

  Modificarea Codului fiscal va fi adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă în şedinţa de miercuri a Guvernului, iar actul normativ va prevedea şi transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, măsură contestată de sindicate, precum şi scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, decizie contestată de către primari, care au susţinut că astfel se vor reduce considerabil încasările la buget şi, prin urmare, banii pentru investiţii. Noile prevederi fiscale au fost criticate şi de patronate, dar şi de către preşedintele Klaus Iohannis, care a spus că "marea revoluţie fiscală" se transformă într-o "bulversare fiscală" ce va băga România "într-o aventură economică şi fiscală cu final trist".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22