Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ofensată de întrebările jurnaliștilor, Carmen Dan sare cu ”nume și pronume” la gâtul lor
Dora Vulcan - - - -
2017-11-10
Actualitate Interna
3

Enervată de întrebările jurnaliștilor, Carmen Dan, fosta secretară de școală comunală ajunsă ministru de Interne, i-a întrebat ofensată dacă au pretenția de la ea să le spună cu ”nume și pronume” cine este șoferul de la Interne care a comis o manevră riscantă în trafic.

 

 

 După ”renumerația” lui Tudose de la învestirea în funcția de premier, ”genunchele” lui Liviu Pop de la Educație, a venit și rândul ministrului de Interne Carmen Dan. Enervată de întrebările jurnaliștilor, i-a întrebat ofensată dacă au pretenția de la ea să le spună cu ”nume și pronume” cine este șoferul de la Interne care a comis o manevră riscantă în trafic. Cu o cultură făcută în goana calului și o licență obținută pe durata nedeterminată a unor studii făcute la o fabrică ”ecologică” de diplome, pe cât de repede a avansat în carieră de la nivelul de secretară de școală comunală până la cel de subprefect al lui Dragnea și apoi de prefect, pe atât de mari sunt problemele pe care cea devenită între timp ministru de Interne le are cu limba română. Pe care le pune în valoare în special când este ofensată de cererile jurnaliștilor. Care sunt sub nivelul său de ministreasă, se înțelege.

 

 

 Un accident de proporţii a fost evitat în ultima clipă, pe o arteră aglomerată din Bucureşti. Un autocar al Ministerului de Interne, care circula cu o viteză mult prea mare, a depăşit un tramvai oprit în staţie, a intrat pe contrasens şi a fost foarte aproape să spulbere maşinile oprite la semafor. La volan era un plutonier-major, a cărui carieră de zece ani în Jandarmerie riscă să se încheie, în urma anchetei declanşate de şefi. Şi poliţiştii fac verificări, pentru că şoferul autocarului a încălcat cel puţin trei reguli de circulaţie. La rândul său, ministrul de Interne, Carmen Dan, a încălcat regulile gramaticii, transmite Digi 24.

 

 

Reporter: Aţi descoperit cine se afla la volan?

 

Carmen Dan: Vreţi să vă dau eu, acum, nume şi pronume şi toate cele?

 

 

Șoferul autobuzului Jandarmeriei filmat în timp ce circula pe linia de tramvai 41 din București a fost identificat și s-au dispus măsuri de urgență pentru a se stabili vinovăția acestuia, a anunțat, joi, Jandarmeria Română.

 

„Autocarul aparține unei unități din cadrul Jandarmeriei, iar în acest moment s-au dispus măsuri de urgență pentru a stabili vinovăția șoferului implicat. Șoferul autobuzului a fost identificat, plutonier major E.M., încadrat în anul 2007. Acest comportament în trafic nu este tolerat și nu este specific conducătorilor din cadrul instituției noastre. Ne cerem scuze pentru această situație”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

 

Pe internet au apărut astăzi imagini cu un autocar albastru care circula cu viteză pe linia de tramvai 41, depășind coloana de mașini din trafic și evitând la limită un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus.

TAGS : guvern tudose agramati carmen dan nume si pronume
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
CHARLIE 2017-11-11
Carmencita nu sarii ca fripta. Ia-o incet ca o sa ametesti. Asa e democratia. Au voie jurnalistii sa te intrebe. In engleza (sper ca o sa intelegi) se spune: itf it gets too hot, get out of the kitchen. Taca-ti fleanca.
dop 2017-11-10
Dupa fatza celor ce o inconjoara pot spune doar... Santa Carmen de Teleorman!
nic 2017-11-10
Inapoi la cratita, AGRAMATA ROMANIEI, auzi "pronume," habar nu ai ce scoti pe gura si nici nu vezi diferenta!!!!! Tu si Genunche va puteti lua de mana!!!!! Ce fel de pretentii sa ai de fapt de la secretara din Videle, pusa pe functie de un retetent , care si-a luat si diploma de la privat, ca deh, e duamna cu educatie inalta !!!!! Cica agramata e Ministru de Interne...ptiu d...!!! Cu asa oameni inculti nici nu te miri ca tara merge unde merge, de rapa!!!!
Total 3 comments.
7634
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22