Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Noul director interimar al Poștei a făcut plângere la DNA împotriva fostei conduceri
Dora Vulcan - - - -
2017-11-12
Actualitate Interna
0

Elena Petrascu, numita luna trecuta director general interimar al Postei Romane, a trimis corpul de control la filiala Broker de Asigurare. Neregulile gasite fac obiectul unei plangeri penale, trimisa la DNA impotriva fostei conduceri a Postei, scrie News.ro.

 

 

 

 Noua sefa a Postei Romane a declarat intr-un interviu pentru News.ro ca cea mai mare neregula gasita este ca banii destinati majorarii capitalului social al filialei Broker de Asigurare cu 1,8 milioane lei au fost deturnati si folositi in alte scopuri.

 

Plangerea penala se indreapta intre altii impotriva lui Alexandru Petrescu, in trecut director general al Postei si care a fost totodata in acest an ministru pentru Mediul de Afaceri, dar si al Economiei, si impotriva lui Dante Stein, fost consilier onorific al premierului Victor Ponta si fost presedinte CA al Postei.

 

"In anul 2015, Consiliul de Administratie al companiei a hotarat majorarea capitalului social al filialei cu 1,8 milioane lei, in doua transe a cate 900.000 lei, in martie 2015 si in septembrie-decembrie 2015 (cand director general era Alexandru Petrescu, n.r.). Desi banii s-au dat cu destinatia precisa de majorare a capitalului social a acestei filiale, aceasta capitalizare nu a fost pusa in practica", a declarat intr-un interviu pentru News.ro Elena Petrascu, numita luna trecuta director general interimar al Postei Romane.

 

Managementul, impreuna cu Consiliul de Administratie si Adunarea Generala a Actionarilor Broker-ului, au decis sa utilizeze banii in alte scopuri, de exemplu pentru plata salariilor.

 

"Mai precis, a fost deturnare de fonduri", adauga directorul general al Postei Romane. 

 

 

TAGS : dna posta romana director interimar elena petrascu plangere penala fosta conducere deturnare fonduri
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
807
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22