Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Maria Vasii, avocata lui Dragnea, audiată la Comisia de anchetă a alegerilor prezidențiale
E.B. - - - -
2017-11-13
Actualitate Interna
0

Avocata Maria Vasii urmează să fie audiată luni de Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

 

Comisia de anchetă a decis săptămâna trecută să o cheme la audieri pe avocata Maria Vasii după ce aceasta a spus la un post de televiziune că în urma alegerilor din 2009 un judecător a murit în condiții suspecte.

 

"Doamna Maria Vasii a făcut recent o afirmație la o televiziune menționând că, în urma alegerilor din 2009, înțeleg că un domn judecător a murit în condiții suspecte, pentru că ar fi deținut niște informații legate de desfășurarea alegerilor. Nu știm exact ce a vrut să spună, tocmai de aceea cred că este bine să aflăm mai multe amănunte, dacă ține de obiectul activității noastre, vom lua în considerare, dacă nu, rămâne în sarcina Parchetului să elucideze dacă este crimă sau nu. De asemenea, s-a mai votat chemarea domnului Berceanu și a domnului Videanu, având în vedere declarațiile date în presa vremii din 2009 cu privire la schimbarea prefecților, a subprefecților și a șefilor de deconcentrate", a afirmat săptămâna trecută președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 Oana Florea, citată de Agerpres.

 

În ședința de luni se va stabili exact data la care vor fi chemați la audieri Radu Berceanu și Adriean Videanu și se va redeschide discuția cu privire la posibila invitare la comisie a șefei DNA Laura Codruța Kovesi

 

********************

 

Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea,  ste cea care a anunțat la Antena3 că n-ar exista niciun dosar în Brazilia legat de liderul PSD.

 

TAGS : Dragnea comisie Maria Vasii ancheta alegeri prezidentiale judecator mort conditii suspecte
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2278
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22