Cum poti obtine un credit rapid de la Amanet Auto

Fara Autor | 13.11.2017

Atunci cand esti intr-o situatie financiara proasta si esti in imposibilitatea platii facturilor sau cheltuielilor medicale, ai nevoie sa apelezi la o solutie rapida de a face rost de bani.

Pe aceeași temă

 De cele mai multe ori, banca nu te poate ajuta. Dureaza ceva timp pana se aproba creditul mult dorit si ai nevoie de foarte multe acte pentru a-l obtine. De aceea, Amanet Auto, o institutie financiara nebancara, din Bucuresti, iti sare in ajutor oricand ai nevoie de un imprumut urgent, pe care il poti garanta cu autoturismul personal.

 

Cu totii stim sentimentul acela de la sfarsitul lunii, cand constatam ca banii din salariu nu ne ajung pentru plata unor facturi sau a unor cheltuieli neprevazute. Daca prietenii sau banca nu te pot ajuta, nu inseamna ca nu exista si alte metode de a iesi din impas. O noua metoda de imprumut rapid si sigur prinde din ce in ce mai mult teren, in detrimentul bancilor, care acorda credite dupa lungi perioade de timp pentru analiza dosarului si dupa solicitarea a numeroase documente justificative, pentru care trebuie sa alergi mult prin oras si sa pierzi destul de mult timp. Astfel ca institutiile financiare non-bancare, de tipul amanet auto, au devenit foarte populare printre persoanele juridice sau fizice, care vor sa obtina urgent o suma de bani pentru rezolvarea problemelor financiare ce nu mai pot fi amanate. Aceste institutii te pot ajuta prin servicii profesionale, prompte si sigure de imprumuturi garantate cu masina personala. Tot procesul obtinerii creditului este foarte simplu si rapid, iar tu poti obtine pe loc banii necesari.

 

Amanet Auto este o astfel de institutie nebancara, care vine in intampinarea clientilor ce au nevoie urgenta de un imprumut. Daca esti posesorul unei masini si ai peste 18 ani, poti apela si tu la un astfel de imprumut cu garantie auto. Suni la 0723.444.200 si un consultant expert iti va face o evaluare Telefonica. In functie de starea masinii si anul acesteia de fabricatie, poti obtine sume de bani de pana la 75% din valoarea masinii. Comisionul este intre 0,16% - 0,3% pe zi, in functie de valoarea imprumutului.

 

Contractul de creditare cu Amanet Auto se face pe o perioada standard de 30 de zile, avand posibilitatea prelungirii cu 14 zile, fara penalizari si cu acelasi comision, pe zi. In final, se restituie imprumutul si comisionul aferent, iar masina se intoarce la tine in aceeasi stare in care ai lasat-o initial. Pe tot parcursul perioadei contractuale, masina este mereu in siguranta si parcata intr-unul din parcurile auto ale companiei. Aici, i se vor face poze la interior si la exterior si va fi pazita de o firma specializata. In plus, ea va fi supravegheata video non-stop, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. In acest timp, tu ai acces la imaginile online, pentru a fi sigur de ca totul este in ordine si nimeni nu-ti foloseste masina.

 

In cazul imposibilitatii restituirii imprumutului, nu pierzi vehiculul. Compania Amanet Auto ofera clientilor posibilitatea vinderii acestuia direct din parcul auto, pentru ca plata creditului sa fie facuta si posesorul sa ramana cu diferenta de bani.

Pentru a accesa un astfel de credit de la Amanet Auto ai nevoie de cartea de identitate, talonul, cartea si cheile masinii. In cazul firmelor, pe langa cele de mai sus, mai este nevoie de actul constitutiv al firmei, CUI si stampila unitatii.

 

Suna acum la 0723.444.200 si discuta cu un reprezentant Amanet Auto pentru evaluarea autoturismului tau. Profita de oferta companiei: 0% dobanda si comision, in prima luna de creditare!

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22