Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Consilierul lui Tudose: Cât o să mai polueze Dragnea agenda publică? De ce nu demisionează?
Dora Vulcan - - - -
2017-11-13
Actualitate Interna
1

Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose il critica pe Facebook pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca "avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea".

 

 

 

 

UPDATE- Liviu Dragnea a declarat luni ca nu analizeaza "ce spune unul sau altul", dupa ce consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea, i-a cerut sa demisioneze dupa ce DNA a inceput urmarirea penala a liderului PSD intr-un nou dosar.

 

"Nu analizez eu ce spune unul sau altul. Ma intereseaza ca in partid lucrurile sa ramana in regula si ma intereseaza ce se discuta in partid", a raspuns Dragnea, intrebat de ziaristi cum comenteaza declaratiile lui Piperea.

 

Întrebat daca va cere demiterea lui Piperea, Liviu Dragnea a raspuns: "Daca il consiliaza bine si il ajuta (pe premierul Tudose- n.red.) - sa ramana, nu ma intereseaza".

 

 

Mesajul consilierului onorific al premierului Tudose, Gheorghe Piperea: 

 

”Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si "probeze nevinovatia" si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor?

Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp.

Up date : iote ca leul tocmai ce dadu coltul pe dupa 4,7. Iat Robor se duce hat - dincolo de 2,2. Iar inflatia mergea si ea in balariile unde fu invitata de profetul vietii de la bnr.

Up date 2 : chestia cu prezumtia de vinovatie era un sarcasm la adresa lui Iohannis; chestia cu demisia nu e niciun sarcasm; chiar avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a dlui Dragnea”. - a scris Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook la câteva ore după ce Dragnea a fost audiat ca suspect în dosarul TelDrum. 

 

 

TAGS : guvern tudose piperea consilier atac dragnea audiere dna teldrum
Comentarii
MIHAI 2 2017-11-14
Celelalte TREI OFENSIVE majore purtate de Piperea impreuna cu grupul sau infractional organizat - ma refer la ISAR si la ZAMFIR / inlocuitorul de videni in batatura Oanei - deci celelate TREI OFENSIVE numite LEGEA DARII IN PLATA ...LEGEA CONVERSIEI CREDITELOR IN FRANCI ELEVETIENI si respectiv SA-L DAM JOS PE ISARESCU au fost TREI MARI ESHECE. Acum vom numara PATRU.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3135
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22