Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea il ameninta «prieteneste» pe directorul SPP: Ocupati-va de paza lui Iohannis
E.B. - - - -
2017-11-14
Actualitate Interna
0

Liviu Dragnea, presedintele PSD Liviu l-a acuzat pe Lucian Pahontu, directorul SPP (foto), ca incearca sa faca racolari in PSD, numindu-l pe acesta "postasul de serviciu" de la Cotroceni.

 

 

 

Liviu Dragnea a refuzat insa sa faca alte precizari, spunand ca pot oferi informatii cei pe care seful SPP i-a abordat.

 

Dragnea a inceput prin a spune la Romania TV ca PSD nu are puterea, ci guvernarea.

 

"Este foarte importanta precizarea aceasta. (...) Puterea este de ani de zile, cel mai serios din 2005, la seful statului din Romania, putere oculta folosita in mod ocult, ilegal si neconstitutional", a apreciat Liviu Dragnea.

 

Apoi, la insistentele moderatorilor cu privire la incidente in care a fost implicat, la faptul ca ar fi fost insultat in timp ce calatorea cu avionul si la faptul ca i se flutura catusele in fata, Dragnea a spus: "Nu merg nici cu bata la mine, nu merg nici cu SPP-ul lui Pahontu".

 

Dupa aceea, a continuat: "Apropo, domnule Pahontu, nu mai incercati la niciun membru PSD sa-l convingeti sa aiba ganduri de marire! Ocupati-va de SPP si de paza lui Iohannis. Sfat prietenesc".

 

Intrebat daca seful SPP este implicat in politica, liderul PSD a replicat: "E demult bagat. E postasul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni. A fost al lui Basescu, acum este al lui Iohannis".

   
El a precizat ca are aceste informatii de la cei pe care Lucian Pahontu i-ar fi abordat.

 

"Am informatii de la cei la care a fost. Asta e tot ce pot spune in seara asta, cei la care a fost, daca vor sa spuna, or sa spuna", a mai spus Dragnea.

 

In aceeasi emisiune, Liviu Dragnea a fost intrebat in beneficiul cui este "executia" sa, explicatia sa fiind: "In beneficiul lui Iohannis si al sistemului, foarte simplu!".
 
 

TAGS : Dragnea Iohannis SPP Pahontu avertisment Cotroceni racolari PSD
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3092
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22