Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Întrebat dacă la noi se fac dosare politice, Toader răspunde ilar: Nu am făcut evaluarea
E.B. - - - -
2017-11-14
Actualitate Interna
0

Întrebat dacă se fac dosare politice în România,Tudorel Toader, ministrul Justiţiei spune că nu a „făcut evaluarea din această perspectivă”.

  

Eu în calitatea aceasta nu am rolul de a comenta declaraţiile altor demnitari. (...) La momentul la care vorbim nu am făcut evaluarea din această perspectivă. În momentul în care voi face sau voi finaliza evaluarea şi din această perspectivă voi anunţa”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, întrebat dacă în România se fac dosare politice.

 

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, luni, că întocmirea de dosare împotriva unor lideri PSD reprezintă ”un atac violent” a cărui miză este ”preluarea” partidului, el referindu-se la declaraţiile lui Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, potrivit cărora se pregătesc dosare penale împotriva unor fruntaşi PSD.

 

Invitat să comenteze afirmaţiile fostului locotenent-colonel SRI, potrivit căruia se pregătesc mai multe dosare penale împotriva unor miniştri sau lideri importanţi ai PSD, Liviu Dragnea a răspuns: ”Din păcate, am auzit şi eu zvonul ăsta. Pentru mine şi pentru majoritatea colegilor mei, este un atac violent. Miza este preluarea PSD”, conform Mediafax.

 

TAGS : Toader Dragnea dosare raspuns ilar doasare politice
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1347
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22