Dragnea, de acord cu mitingul. Tudose, întrebat dacă iese pentru Dragnea: suntem în stradă

Dora Vulcan | 16.11.2017

Liviu Dragnea a spus joi seara că nu mai respinge ideea unui miting pro-guvern, dar că trebuie stabilit care va fi obiectivul unei astfel de manifestaţii. Întrebat dacă ar ieşi în stradă pentru Liviu Dragnea, Mihai Tudose a răspuns: Suntem deja în stradă!

Pe aceeași temă

 

 

 Întrebat în legătură cu eventuala organizare a unui miting al PSD, Liviu Dragnea a răspuns:

 

"Mâine discutăm. De data asta nu o să mai resping această idee, dar, dacă hotărâm să facem un miting, trebuie să stabilim exact pentru ce-l facem."

 

El a precizat că nu a venit să ceară susţinere, ci să acorde susţinere, că sunt mai multe motive enunţate de către colegii săi de partid, dar consideră că o astfel de acţiune trebuie "să aibă sens".

 

"Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să se facă (n.r. - un miting), eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens", a spus Liviu Dragnea, citat de Digi 24. 

 

Solicitat să spună pentru ce ar ieşi simpatizanţii PSD în stradă, el a spus că va discuta acest subiect cu colegii săi vineri, când este programată şedinţa Comitetul Executiv al partidului.

 

Mai multe voci din interiorul PSD, printre care Codrin Ştefănescu şi Liviu Pleşoianu, au cerut în repetate rânduri organizarea unor manifestaţii care să contracareze protestele de stradă antiguvernamentale. Ideea a revenit în partid odată cu dosarele deschise de DNA şi în care este implicat Liviu Dragnea şi cu apariţia informaţiilor conform cărora şi alţi lideri sau miniştri ai partidului ar urma să aibă probleme în justiţie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22