Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Olguta Vasilescu, de straja partidului dupa demisia lui Moisa: Pentru PSD el nu exista!
E.B. - - - -
2017-11-19
Actualitate Interna
3

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a scris, pe Facebook, cu privire la europarlamentarul Sorin Moisa, care a anuntat ca isi da demisia criticand dur PSD si pe liderul acestuia, ca a auzit pentru prima oara de el abia "cand sistemul il dadea ca varianta de premier".

 
 

Olguta Vasilescu sustine ca "pentru PSD el nu exista".

 

Mai mult, ea a scris, Facebook, intr-un alt comentariu ca a pierdut prea mult timp "azi cu un securist mititel si neinsemnat" ca el si l-a trimis sa prinda viteza "ca are Ciolos nevoie de argat".

 

Reactiile Liei Olguta Vasilescu vin dupa o serie de comentarii la o postare a unui alt europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pascu, care scrie ca pana la urma, gestul lui Moisa era, pe undeva, inevitabil, "din moment ce apropierea sa de Dl Ciolos si ai lui a fost intodeauna mai mare decat cea pe care a aratat-o pentru partidul pe listele caruia a ajuns europarlamentar". Totodata, Pascu vine cu niste "explicatii" din care reise ca Moisa ar cam fi exagerat si ca PSD nu poate fi acuzat chiar de toate relele.

 


Eu am auzit prima oara de el atunci cand sistemul il dadea varianta de premier si am raspuns unui post tv ca nu are cum pentru ca nu e nici macar membru de partid. Asta pentru ca, repet, eu nu auzisem de el. Acum inteleg ca scrie ca a fost sfatuit sa refuze functia de premier. Daca propunerea de premier o facea Coldea sau Ciolos, probabil isi permitea luxul sa o refuze, dar din PSD nu i-a facut nimeni o asemenea oferta. De ce? Pentru PSD el nu exista! Simplu! Doar pentru Victor Ponta, singurul care a vazut " meritele" sale, dupa cum insusi Moisa sau Moise sau cum l-o chema afirma. Dar nu inteleg de ce pleaca la PPE si nu face grup partiduletului lui Ponta? Un grup politic al Securitatii nu aveti in Parlamentul European?, a comentat Lia Olguta Vasilescu, pe Facebook, la postarea lui Pascu.

 

Ulterior, Vasilescu, a adaugat, raspunzand unui comentariu al lui Moisa. Domnule Moise, daca tot ati primit ordin de reincorporare, vedeti-va de drum linistit! Doljul a adus voturi cat pentru un europarlamentar PSD. Sper ca nu pentru Dvs! Daca eu nu va cunosc, electoratul pe care pretindeti ca il respectati, nici atat! Am pierdut prea mult timp azi cu un securist mititel si neinsemnat ca Dvs... Prindeti viteza ca are Ciolos nevoie de un argat acolo!

 

 

TAGS : Olguta Vasilescu PSD Moisa demisie Pascu Ciolos
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
CICO 2017-11-20
Olguta Vasilescu, din "gasca" penalilor PSD-isti, este nevoita sa latre si sa tot latre, mai mult a paguba, in calitate de argata de serviciu, dirijata de catre papusarul sef, Liviu Dragnea, eminenta cenusie a " gastii" penalilor PSD-isti. "Cum este turcu asa-i si pistolul"
dinu 2017-11-20
Daca i se ia acestei agramate nesimtirea si mitocania nu-i ramane decat inaltele cunostinte de engleza si franceza.
Marius Nicolescu 2017-11-19
Am observat la mai multi pesedei, intre care la Codrin Stefanescu si acum la Olguta Vasilescu, cum stalcesc intentionat numele unor pesedei care misca in front sau, mai rau, demisioneaza din Marele Partid. Moisa-Moise-Moisa e ultimul exemplu de batjocura adus de tovarasica asta venita din Prazbourg (Craiova). Are femeie asta un tupeu fara margini. Cred ca l-a castigat in biroul lui Vadim. La comunistii astia a ramas valabila deviza: Cine nu e cu noi e impotriva noastra! Incredibil! Ne aflam, totusi, la 100 de ani de la Revolutia Bolsevica a mizerabililor care au intunecat Planeta cu ideile lor si cu sangele oamenilor nevinovati care li s-au opus.
Total 3 comments.
2751
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22