Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


După ce i-a numit pe ziaristi "ciobani", senatorul PSD Liviu Brailoiu, nemulțumit de știri
Dora Vulcan - - - -
2017-11-21
Actualitate Interna
0

Senatorul PSD de Constanta Liviu Brailoiu se declara nemultumit de modul in care presa relateaza despre realizarile Executivului, afirmand ca datele sunt rastalmacite si ironizate. Declaratia vine la o zi dupa ce senatorul i-a numit "ciobani" pe jurnalisti.

 

 

 

 

Senatorul PSD Liviu Brailoiu i-a numit, luni, "ciobani" pe jurnalistii care il asteptau pe ministrul Mihai Fifor, dupa sedinta Comisiei de aparare din Senat, discutia cu ziaristii care ii reprosau modul in care li s-a adresat continuand inclusiv la usa liftului.

 

Marti, parlamentarul a transmis, printr-un comunicat de presa, ca in tara noastra libertatea continutului grilei de programe si continutul editorial sunt garantate prin Constitutie si reprezinta o cucerire democratica de prima importanta, considerand, insa, ca la fel de importante sunt si respectarea prevederilor despre dreptul la informatie si corectitudinea informatiei.

 

 

"Cu cateva zile in urma, Eurostat a anuntat cresterea economica a Romaniei ca fiind cea mai mare din UE, cu 8,8%,  in  timp ce PIB - ul a crescut, in termeni reali, cu 2,6% fata de trimestrul precedent. Evident, dupa transmiterea laconica a cifrelor, la unele televiziuni si pe prima pagina a unor ziare a urmat ᅡanalizaᅡ conform careia aceasta crestere ar fi mai degraba un  fel de balon de sapun...", a scris senatorul Brailoiu, citat de News.ro. 

 

El s-a referit si la faptul ca productia agricola a Romaniei din acest an nu a reprezentat o stire de interes public pentru unele trusturi de presa sau de televiziune sau ca Festivalul "George Enescu" a fost promovat aproape exclusiv de Televiziunea Romana, "cele mai multe dintre celelalte televiziuni alegand subiecte cel mult mediocre, respectiv castigul, in dauna culturii elevate".

 

De asemenea, senatorul PSD de Constanta a mai spus ca rezultatele activitatii Guvernului sunt in cele mai multe cazuri, rastalmacite sau ironizate in presa romaneasca.

TAGS : psd liviu brailoiu jurnalisti ciobani atac stiri
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
936
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22