Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea, ca şi Tăriceanu, nu mege la recepţia organizată la Cotroceni de Ziua Națională
E.B. - - - -
2017-11-21
Actualitate Interna
1

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a declarat că nu va participa la recepția organizată, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naționale a României - 1 Decembrie.

 

 

Întrebat dacă merge la recepția organizată de președintele Klaus Iohannis de 1 Decembrie, Liviu Dragnea a spus: "Nici vorbă la recepție", conform Agerpres.

 

La rândul său, ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a precizat că va participa la parada de 1 Decembrie.

 

"Eu știu sigur că voi merge la parada de 1 Decembrie, pentru că este o paradă pe care o organizează MApN și este normal să fim acolo să ne bucurăm de Ziua Națională a României", a spus Fifor, întrebat dacă participă la recepția de 1 Decembrie. 

 

 

*****************

 

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, susţinea ieri că, şi dacă ar primi o invitaţie la recepţia de la Cotroceni, organizată cu ocazia zilei de  1 Decembrie, nu s-a duce să stea alături de ”acel domn care funcţionează la Cotroceni”, ”patronul statului paralel”.

 

Nu am primit o invitaţie până în acest moment şi dacă voi primi o invitaţie, nu îi voi da curs. De 1 Decembrie românii îşi doresc în primul rând să vadă parada militară. E un lucru frumos, spectaculos şi cred că face să vibreze fibra patriotică şi naţională în fiecare dintre români. Românii nu vin la paradă să-l vadă pe preşedinte sau să-i vadă pe preşedinţii camerelor Parlamentului. Asta e o chestiune care cred că nu are nicio relevanţă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu întrebat dacă a primit invitaţie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la recepţia de la Palatul Cotroceni, conform News.ro.

 

TAGS : Dragnea Iohannis Cotroceni receptie Ziua Natioanal Tariceanu
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
FLORIAN D. MIREA 2017-11-21
Si chiar daca ar vrea sa vina la receptia de la Cotroceni, acesti doi politruci care au facut deja mult rau integrarii europene a Romaniei, nu vor trebui primiti. Este de neimaginat ca Iohannis sa stea alaturi de doi indivizi cu probleme penale si care sfideaza in permanenta statul de drept, incurajand generalizarea coruptiei si a incalcarii legilor la nivelul intregii tari.
Total 1 comments.
1491
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22