Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Bădălău, preşedintele executiv al PSD: Statul paralel şi ilegitim e un pleonasm
E.B. - - - -
2017-11-21
Actualitate Interna
0

Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, a declarat că sintagma ”statul paralel şi ilegitim” este un pleonasm, pentru că, dacă este paralel, nu poate fi legitim.

 
 

 

Întrebat despre rezolutia votată în Comitetul Executiv al PSD referitoare la ”statul paralel şi ilegitim”, Nicolae Bădălău a făcut următoarea observaţie: ”Cu menţiunea că e un pleonasm. Nu poate să fie paralel şi legitim”, conform News.ro.

 

El a mai declarat că repşrezentanţii PSD şi probabil cel mai mult Liviu Dragnea simt ”o presiune” în legătură cu elaborarea şi finalizarea legilor justiţiei.

 

Nicolae Bădălău a precizat, de asemenea, că în PSD nu s-a mai discutat despre organizarea unor mitinguri şi că, în opinia sa, acestea nici nu ar trebui organizate prea curând, pentru că ”e foarte mutl de muncă în Parlament”.

 

Liderii PSD, reuniţi vineri în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) la Băile Herculane, au adoptat în unanimitate o rezoluţie în care denunţă existenţa unui aşa numit ”Stat Paralel şi Ilegitim” care, în opinia lor, încearcă să preia controlul asupra puterii politice şi care reprezintă un pericol de natură să îngrijoreze opinia publică.

TAGS : Dragnea PSD Badalau pleonasm statul paralele ilegitim
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1177
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22