Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tinerii în negru care l-au apărat pe Dragnea la DNA și au dublat dispozitivul de jandarmi
Dora Vulcan - - - -
2017-11-22
Actualitate Interna
0

Dragnea a fost protejat marți seară de niște tineri voinici, cu priviri fixe, tunși scurt, îmbrăcați în negru și foarte tăcuți, cu un statut special, diferit de al contestatarilor care l-au huiduit pe Dragnea și de simpatizanții care l-au aplaudat. Și ei au fost protejați de jandarmi, remarcă Digi 24.

 

  În toată învălmăşeala creată la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, aceştia au putut fi observaţi în spatele cordonului format de jandarmi - semn că au un statut special faţă de susţinători şi contestatari - dar şi în apropierea maşinii care l-a adus pe Liviu Dragnea la DNA, transmite Digi 24.

 

După ce președintele PSD a fost informat de procurori că i-a fost pusă toată averea sub sechestru, pentru acoperirea prejudiciului din dosarul Tel Drum, Liviu Dragnea a părăsit sediul direcției anticorupție. A fost înâmpinat la ieșire de multe aplauze, pe de o parte, și huiduieli, pe de altă parte. Bărbații în negru păreau să apere mașina în care a urcat șeful PSD, încercând să scape de jurnaliști. Aceștia nu sunt agenți SPP, deoarece Liviu Dragnea nu are protecție de la acest serviciu. Unul dintre ei a fost identificat de telespectatorii Digi 24 ca fiu al unui baron local al PSD. 

 

 

Este posibil ca bărbații să fie angajați ai unei firme private de securitate, speculează Digi 24. Nu ar fi, de altfel, o premieră. S-a întâmplat și la Înalta Curte, unde Liviu Dragnea a fost prezent la un termen de judecată, într-un alt dosar. După patru ore în instanța supremă, Liviu Dragnea a ieșit flancat de mai mulți bodyguarzi.

 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus inițial despre aceștia că sunt „pesedişti vechi, unii sunt eroi ai Revoluţiei”. S-a dovedit apoi că este vorba despre angajați ai unei firme de pază, în același timp apropiați ai lui Adrian Năstase.

 

Liviu Dragnea a fost chemat la DNA să ia la cunoştinţă de punerea sub sechestru a averii sale. Aproape 128 de milioane de lei, adică peste 27 de milioane de euro, are de recuperat statul de la liderul PSD şi alţi patru inculpaţi din dosar. Suma depăşeşte valoarea întregii averi oficiale a lui Dragnea, aşa că DNA i-a pus sub sechestru toate bunurile. Case, terenuri, acţiuni, conturi şi bani daţi cu împrumut.

 

captură Digi 24

TAGS : dna teldrum liviu dragnea tineri in negru
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
4201
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22