Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Un avion militar american cu 11 persoane la bord s-a prăbușit în Marea Filipinelor
Dora Vulcan - - - -
2017-11-22
International
0

Un avion militar american cu 11 persoane la bord s-a prăbușit în Marea Filipinelor în timp ce trebuia să aterizeze pe un portavion american, a anunțat miercuri Marina americană, potrivit AFP, Reuters și Kyodo.

 

 

 

 "Un avion al Marinei americane care transporta 11 pasageri și membri ai echipajului s-a prăbușit în ocean la sud-est de (insula) Okinawa", a precizat Marina americană într-un comunicat, transmite Agerpres.

 

"Sunt în desfășurare operațiuni de salvare a personalului, iar starea lor de sănătate va fi evaluată de echipa medicală a (portavionului) USS Ronald Reagan", se mai arată în comunicat.

 

"Cauza accidentului nu este cunoscută deocamdată", a adăugat Marina.

 

Ministrul japonez al Apărării, Itsunori Onodera, a spus presei că Marina americană l-a informat că accidentul ar fi putut fi cauzat de o problemă la motor.

 

Itsunori Onodera a mai afirmat că cel puțin două persoane de la bordul avionului de transport C-2 Greyhound sunt date dispărute, în timp ce opt persoane au fost salvate.

 

Portavionul USS Ronald Reagan desfășura un exercițiu comun cu Forța de apărare a Marinei japoneze în largul grupului de insule Okinotori, a declarat oficialul japonez.

TAGS : sua prabusire avion american aterizare ratata portavion
Mai multe din International
Comentarii
Total 0 comments.
636
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22