Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Întrebat dacă le-a vorbit pensionarilor PSD de dosarele sale penale, Dragnea ridică vocea VIDEO
Dora Vulcan - - - -
2017-11-23
Actualitate Interna
0

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost extrem de iritat cand o ziarista l-a intrebat joi daca a vorbit la sedinta Organizatiei Pensionarilor PSD despre dosarele sale. El i-a raspuns rastit ziaristei "Da, si despre dosarele mele, domnisoara" la intrebare.

 

 

 Cand ziarista l-a intrebat "De ce tipati la mine", Liviu Dragnea a replicat: "Nu, nu tip, doar sa auziti foarte bine".

 

 

 

Presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au plecat de la sedinta comuna in care se dezbate motiunea de cenzura la adresa Guvernului Tudose, motivând că au fost invitați la o reuniune a pensionarilor PSD  care avea loc în același timp tot la Palatul Parlamentului. 

 

Majoritatea parlamentarilor social-democrati au iesit din sala de plen imediat dupa ce premierul Tudose si-a incheiat discursul, iar informatii pe surse din partid arata ca acestia nu vor participa la vot.

 

Melodramatic, Dragnea s-a arătat foarte jignit că ar fi putut lipsi de la așa o ”întâlnire de suflet”. Și mai iritat, însă, a fost când jurnaliștii l-au întrebat dacă le-a vorbit pensionarilor la întâlnirea de suflet și de dosarul Belina. 

 

 

TAGS :
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
4532
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22