Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ivan: Un grup din PSD lucrează la un nou proiect. In jurul lui Dragnea, tot mai puțini oameni
E.B. - - - -
2017-11-23
Actualitate Interna
0

Grupul din PSD care lucrează în prezent la un nou proiect pentru acest partid își va face publice ideile la începutul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Cătălin Ivan.

 
 

 

Potrivit lui Cătălin Ivan, în jurul actualului lider Liviu Dragnea sunt tot mai puțini oameni, iar noul proiect vizează o modernizare a PSD.

 

"Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD, iar în prima parte a anului viitor va fi prezentat public. Este un proiect complex, cu tot ceea ce înseamnă mecanisme interne de funcționare ale unui partid modern. În jurul lui Dragnea sunt tot mai puțini oameni, se vede clar că a ținut captiv acest partid cu oameni veniți din afara partidului. El controlează ce mai poate controla cu oameni din PD și PRM — Darius Vâlcov de la PD, iar Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu din PRM. În rest, sunt oameni nemulțumiți de felul în care merge partidul sau situația în care se află PSD, deci nemulțumirea este mare, iar noi, grupul care lucrează, nu stăm să vedem ce se întâmplă cu Liviu Dragnea și vom propune membrilor de partid un nou proiect în interiorul PSD", a spus Ivan, citat de Agerpres.

 

În opinia europarlamentarului, în partid există și membri care nu au fost niciodată altceva decât social-democrați și care doresc să evite ca PSD să aibă soarta PNȚCD.

 

"Am realizat cu toții pericolul, membrii de partid vechi, care am fost doar în PSD, și vom lua atitudine. Conducerea actuală, practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD. Faptul că acel miting de un milion de membri nu mai are loc, că nu mai au mitinguri în țară de susținere pentru Liviu Dragnea, arată că partidul s-a decuplat de Liviu Dragnea și de cei din jurul lui", a mai spus europarlamentarul PSD.

 

Cătălin Ivan a participat joi, la Facultatea de Studii Economice și Gestiune a Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai la prima dezbatere din mediul universitar organizată pentru analizarea proiectului de scoatere în afara legii a acțiunilor la purtător. Dezbaterea este organizată de Asociația Inițiativa pentru Dezvoltare "RoAction". 

 

TAGS : Dragnea PSD Catalin Ivan grup priect Olguta Vasilescu Codrin stefanescu PRM
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
4023
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22