Deputatul minorității germane nu votează nici legile Justiției, nici ”revoluția fiscală”

Dora Vulcan | 25.11.2017

Deputatul Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), Ovidiu Gant, a anuntat ca nu va vota Legile Justitiei, initiativa legislativa privind ONG-urile si nici modificarile la Codul Fiscal adoptate de Guvern.

Pe aceeași temă

 

 

 "Nu voi vota Legile Justitiei. Nu le voi vota pentru ca nu au avizul CSM. Am votat si impotriva procedurii de instituire a unei comisii speciale, pe care o gasesc nelalocul ei. (...) Nu am sa votez nici initiativa legislativa care incearca sa instituie un control nejustificat al statului asupra societatii civile, asupra ONG-urilor. (...) Nu am sa votez - pentru ca nu cred in ea - ordonanta referitoare la marea revolutie fiscala", a anunțat Ovidiu Ganț, vineri, intr-o conferinta de presa, citat de ziare.com. 

 

Reprezentantul FDGR a mai precizat ca deocamdata "nu stie" cum va vota in cazul proiectului legii bugetului pe 2018, care inca nu a fost adoptat de Guvern, asa ca parlamentarii nu l-au putut vedea.

 

Este de remarcat luarea de pozitie a deputatului german pentru ca, in general, ca o cutuma, reprezentantii din Parlament ai minoritatilor au votat mereu alaturi de Putere si au sprijinit initiativele guvernamentale.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22