Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Deputatul minorității germane nu votează nici legile Justiției, nici ”revoluția fiscală”
Dora Vulcan - - - -
2017-11-25
Actualitate Interna
0

Deputatul Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), Ovidiu Gant, a anuntat ca nu va vota Legile Justitiei, initiativa legislativa privind ONG-urile si nici modificarile la Codul Fiscal adoptate de Guvern.

 

 

 "Nu voi vota Legile Justitiei. Nu le voi vota pentru ca nu au avizul CSM. Am votat si impotriva procedurii de instituire a unei comisii speciale, pe care o gasesc nelalocul ei. (...) Nu am sa votez nici initiativa legislativa care incearca sa instituie un control nejustificat al statului asupra societatii civile, asupra ONG-urilor. (...) Nu am sa votez - pentru ca nu cred in ea - ordonanta referitoare la marea revolutie fiscala", a anunțat Ovidiu Ganț, vineri, intr-o conferinta de presa, citat de ziare.com. 

 

Reprezentantul FDGR a mai precizat ca deocamdata "nu stie" cum va vota in cazul proiectului legii bugetului pe 2018, care inca nu a fost adoptat de Guvern, asa ca parlamentarii nu l-au putut vedea.

 

Este de remarcat luarea de pozitie a deputatului german pentru ca, in general, ca o cutuma, reprezentantii din Parlament ai minoritatilor au votat mereu alaturi de Putere si au sprijinit initiativele guvernamentale.

TAGS : parlament deputat german ovidiu gant
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1615
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22