E pe bune: PSD și-a făcut site statulparalel.com. Atacuri la protestatari și Kovesi

Dora Vulcan | 27.11.2017

Dupa aparitia site-ului statulparalel.ro, care ironizeaza sintagma, a aparut si site-ul statulparalel.com, inregistrat de PSD, de Ionut Ciubotariu, care a conceput softul de raportare a rezultatelor din sectiile de votare, martor in dosarul Referendumul.

Pe aceeași temă

 

 

 "Registrant Name: Ionut Ciubotariu / Registrant Organization: Partidul Social Democrat / Registrant Street: Soseaua Kiseleff Nr. 10", se arata la o cautare pe site-ul godaddy.com, scrie Hotnews.ro.

 

Potrivit botosaneanul.ro, Ionut Ciubotariu este cel care a conceput, impreuna cu un coleg, un sistem de raportare a rezultatelor din sectiile de votare prin SMS. Acesta a fost martor in dosarul Referendumul.

 

Pe StatulParalel.com sunt publicate articole care sustin teoria lansata de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, potrivit careia exista forte oculte din Justitie, politica si servicii secrete care conspira pentru distrugerea PSD si ALDE.

 

In deschiderea site-ului: un articol in care este atacat creatorul site-ului statulparalel.ro, un "activist #rezist care lupta contra 'hotiei si coruptiei" dar care "a fost executat de doua ori pentru neplata taxelor si impozitelor".

 

In rest, principalele subiecte sunt legate de Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, dar sunt prezente si articole care sustin intentia PSD de a modifica legile justitiei, prin citate din judecatoarea Gabriela Baltag sau Dana Garbovan, de la UNJR.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22