Renate Weber (ALDE): PSD e condus de un condamnat. A gestionat prost legile Justiției

Dora Vulcan | 28.11.2017

Credibilitatea oricărei încercări a PSD de a modifica legile justiţiei este pusă sub semnul întrebării, declară la RFI europarlamentarul Renate Weber (grup ALDE din PE).

Pe aceeași temă

 

 

 Renate Weber spune că „pachetul acesta de legi care se discută acum evident are o mare problemă, anume aceea că este iniţiat de un partid care are corupţii lui şi mai ales are pe cineva condamnat în fruntea sa şi din acest motiv, evident, credibilitatea oricărei încercări este deja pusă sub semnul întrebării. Dar dincolo de asta, acest pachet a tot evoluat. Noi trebuie să ne uităm la ce este astăzi în dezbatere în Parlamentul României, la felul în care au fost adoptate unele amendamente, care, cred eu, sunt menite unele din ele să corecteze nişte erori din trecut”.

 

În opinia sa, „felul în care PSD a gestionat toată această chestiune este un exemplu de şcoală AŞA NU. Şi asta începe de la OUG 13, felul în care a fost dată, până la faptul că astăzi există o comisie condusă de acelaşi extraordinar de controversat om care este Florin Iordache. Ce nevoie era de această comisie? Lucrurile acestea ar fi trebuit discutate frumos, în comisia juridică. Deci nu înţeleg sub nici o formă felul în care se comportă PSD-ul, decât dacă şi-a propus într-adevăr să facă implozie”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22