Dragnea simte ca suveranitatea e amenintata: Unii «confunda parteneriatele cu slugarnicia»

E.b. | 02.12.2017

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a raspuns celor care l-au criticat pentru mesajul ales de Ziua Nationala. El a spus ca a ales sa vorbeasca despre suveranitate de 1 Decembrie pentru ca "unii confunda parteneriatele cu slugarnicia".

Pe aceeași temă

 

"Cred ca daca poti, daca ai parghii, daca cei care te voteaza ti-ar da posibilitatea sa faci ceva pentru tara, e bine sa faci ceva care sa ramana, indiferent de consecintele personale. Sunt,din pacate unii, care confunda parteneriatele cu slugarnicia", a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV.

 

Presedintele Camerei Deputatilor a fost intrebat si de mesajul transmis de Ziua Nationala, in care vorbeste despre suveranitate.

 

"Este important pentru fiecare roman, pentru popor sa nu uitam ca avem o obligatie pentru inaintasi, pentru romani, ca aceasta tara sa fie mandra, dezvoltata si sa fim suverani, sa nu uitam ca Romania este a noastra si trebuie sa ramana a noastra", a mai spus Dragnea.

 

Acesta a transmis membrilor social democrati sa nu uite ca ei sunt cei care au castigat alegerile si ca trebuie sa duca la capat promisiunile din programul de guvernare, "indiferent de piedicile care au devenit din ce in ce mai vizile".

 

Anterior, Dragnea a scris pe Facebook: "este datoria noastra sa le urmam exemplul si sa ne gandim la urmatoarea suta de ani. Romania trebuie sa aiba un ideal, idealul unei tari suverane si prospere, respectate in lume. Sa invatam lectia inaintasilor nostri si sa ramanem cu fata la istorie. Numai asa il vom putea realiza".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22