După mișcarea eșuată cu târgul din fața Guvernului, Firea organizează mitingul statului paralel

Dora Vulcan | 05.12.2017

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca organizatiile din Bucuresti si Ilfov ale partidului vor organiza un miting in Capitala pe 9 decembrie, in paralel cu mitinguri organizate de alte organizatii judetene ale social-democratilor.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Noi am avut o intalnire cu colegii din tara si decizia a fost ca fiecare organizatie sa-si organizeze mitingul in judetul sau. In ce ne priveste, la Bucuresti si Ilfov, vom organiza o manifestatie in Capitala", a declarat Gabriela Firea, la Romania TV, precizand ulterior ca mitingul va acea loc pe 9 decembrie, aceeasi data cu mitingurile care vor fi organizate in provincie, transmite ziare.com. 

 

PSD va organiza mitinguri impotriva statului paralel si ilegitim in Bucuresti si in orasele mari, mesajul fiind "aceasta este majoritatea", secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, declarand ca decizia a fost luata la presiunea romanilor.

 

El a precizat ca toti colegii prezenti au cerut organizarea de mitinguri in Bucuresti si in toate orasele mari, care vor avea loc in aceeasi data, cu incepere de la aceeasi ora.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22