Senatorul PSD Ecaterina Andronescu: Care e rațiunea unor proteste când PSD este la putere?

Dora Vulcan | 05.12.2017

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu se opune manifestarilor anuntate de Codrin Stefanescu împotriva statului paralel. Invitată în emisiunea „În faţa ta”, aceasta a spus că protestele nu sunt cel mai potrivit lucru înaintea sărbătorilor.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Personal nu cred ca este cea mai potrivita solutie in preajma sarbatorilor sa facem acest lucru. Nu am avut posibilitatea sa ma exprim in partid in legatura cu acest subiect, dar daca o sa fie cazul, o sa am aceasta pozitie. Care este ratiunea unor proteste cand PSD este la putere? De regula, protestele se fac impotriva Puterii. Ideea acestor proteste se leaga de un semnal care trebuie dat sa inceteze orice fel de abuzuri", a declarat Andronescu pentru Digi24.

 

Intrebata daca in Romania exista un stat paralel, Andronescu a spus ca nu stie sa dea un raspuns.

 

"Nu stiu sa dau raspunsul la aceasta intrebare. Vreau sa trecem peste ea. Cred ca statul acesta este unul functional atat timp cat toate institutiile lui functioneaza in limitele prevazute de lege", a replicat Ecaterina Andronescu.

 

Interventia senatorului PSD vine in contextul in care PSD a anuntat oficial, duminica seara, ca va organiza mitinguri impotriva "statului paralel" in Bucuresti si alte orase din tara.

 

Desi se discuta de mai multa vreme despre posibilitatea organizarii unui miting al PSD, decizia a fost luata acum, in urma protestelor de sambata din Piata Victoriei.

 

Impotriva ideii acestor mitinguri s-au pronuntat deja Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si partenerul de coalitie al PSD, dar si deputatul PSD Adrian Solomon.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22