Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Mesajul Principesei Margareta: Începe un nou timp pentru Casa Regală a României VIDEO
E.B. - - - -
2017-12-05
Actualitate Interna
1

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, spune, într-o declaraţia sa pentru ţară, că prin întreaga sa viaţă Regele Mihai a continuat legătura familiei regale cu naţiunea română, iar pentru ziua noastră de mâine, el ne-a dăruit ziua lui de astăzi.

 

"Începe un nou timp pentru Casa Regală a României. Cu aceleaşi principii şi sentimente ca ale tatălui meu, voi continua să servesc interesele fundamentale ale poporul român", a afirmat Custodele Coroanei române.

 

"Români, Ţara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste nouă decenii, el a închinat României toate puterile, cu devotament şi răbdare. Am pierdut, ca voi toţi, un părinte. 

 

O pierdere personală şi o pierdere pentru întreaga Naţiune. În aceste clipe grele, suntem uniţi în suferinţa noastră. Cu infinită iubire şi principii puternice, Regele Mihai a înscris în cartea Neamului cea mai valoroasă pagină din istoria contemporană. Bunătatea şi iertarea sa au învins toate relele secolului trecut. 

 

Înţelepciunea lui a asigurat continuitatea identităţii noastre, în momente de gravă abatere de la mersul firesc al ţării. Regele nostru a fost o parte din fibra Statului român. 

 

Prin întreaga sa viaţă, tatăl meu a continuat legătura Familiei Regale cu naţiunea română. 

 

Pentru ziua noastră de mâine, el ne-a dăruit ziua lui de astăzi. 

 

Începe un nou timp pentru Casa Regală a României. Cu aceleaşi principii şi sentimente ca ale tatălui meu, voi continua să servesc interesele fundamentale ale poporul român. 

 

Aşa să ne ajute Dumnezeu!"

 

 

TAGS : regele mihai margareta a murit principesa mesaj casa regala inceput
Comentarii
nu te place nimeni 2017-12-19
scorpie ipocrita!!!
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1711
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22