Raluca Prună: Ceea ce se întâmplă în Parlament zilele acestea e dincolo de orice coșmar

Fara Autor | 08.12.2017

Fostul ministru al Justitiei din Guvernul Ciolos, Raluca Pruna, posteaza pe facebook un text de o extrema virulenta la adresa puterii care modifica legile justitiei si a atitudinii unora ca Serban Nicolae, pe care ii numeste „golani ajunsi in parlament” si care acum ”ne injura pe banii nostri”

Pe aceeași temă

 

”Important e sa retinem un singur lucru: justitia in tara noastra este ingenuncheata, cei care o infaptuiesc sunt umiliti si aratati cu degetul de drojdia cetatii, iar cei care o apara sunt jigniti pe banii nostri de alesii majoritatii”.

 

"Nu suntem in ultimul ceas. Ultimul ceas a trecut si el. Suntem in clipa de gratie pana sa cadem in abis. Si avem solutie. Ultima. Sa ne uitam in oglinda si sa ne intrebam daca pe banii nostri suntem de acord ca cineva in Parlament sa ii spuna mamei, sorei, fiicei noastre ca e penala, proasta si ca are poze cu ea facand sex anal.

 

Drepturile noastre sunt puse in pericol acum de golania incarnata de senatorul Serban Nicolae, de golania cu care el si cei asemenea lui care s-au catarat in varful statului roman si ii pun in pericol siguranta, ne ataca pe cei care inca cerem un drept elementar la reprezentare si respect”, scrie fostul ministru al justitiei.

 

 

Intreaga postare a Ralucai Pruna:

 

”Ceea ce se intampla zilele acestea in Parlament este dincolo de cosmaruri.

 

Nu intru in detalii de text. E prea grava ora pentru asta. In plus, au aparut deja analisti care spun ca nu e chiar asa de rau. Eu cred ca e foarte rau. Mai cred ca dracul se drapeaza in mantii de fum, se ascunde in detalii si pare seducator.

 

Important e sa retinem un singur lucru: justitia in tara noastra este ingenuncheata, cei care o infaptuiesc sunt umiliti si aratati cu degetul de drojdia cetatii, iar cei care o apara sunt jigniti pe banii nostri de alesii majoritatii.

 

Nu deputata USR Cosette Chichirau a fost jignita ieri, ci toate femeile din Romania. Ea a incasat stoic pentru noi toate golania fara margini a senatorului Serban Nicolae care s-a transformat in ceva ce nu are nume.

 

Furia lui Serban Nicolae s-a revarsat intamplator asupra unei colege. Furia lui Serban Nicolae este furia impotriva cetateanului care stie ce drepturi are si ce garantii ale protejarii acestor drepturi. Cand anul trecut am spus ca e un lux teoretic sa discutam despre drepturi atunci cand statul nu le poate garanta, nu aveam in minte golania unui senator platit din banii nostri. Aveam in minte atentatele de la Paris din noiembrie 2015, din Bruxelles din martie 2016 si multe altele care stiam ca vor urma.

 

Drepturile noastre sunt puse in pericol acum de golania incarnata de senatorul Serban Nicolae, de golania cu care el si cei asemenea lui care s-au catarat in varful statului roman si ii pun in pericol siguranta, ne ataca pe cei care inca cerem un drept elementar la reprezentare si respect.

 

Nu e urgenta achizitionarea de imunoglobuline si prevenirea unor morti anuntate. Pentru asta PSD/ALDE a facut un grup de lucru!

 

Nu e o urgenta adoptarea bugetului care sa permita sa curga laptele si mierea promise prin programul de guvernare.

 

Nu e o urgenta depopularea Romaniei din care pleaca scarbiti zeci de oameni in fiecare zi.

 

Nu! Urgenta este siluirea Justitiei, jignirea noastra prin cei care se lupta pentru noi toti in Parlament, minimizarea incercarilor remarcabile ale USR de a atrage atentia asupra unui parjol legislativ in care amendamentele sunt aruncate de-a valma intr-o lege a rusinii, nu a Justitiei.

 

Ne place? Ne place ca suntem injurati pe banii nostri de golani ajunsi in Parlament? Ma intereseaza mai ales opinia puristilor, a celor care nu voteaza ca nu au niciodata cu cine. Ma intereseaza opinia celor de buna credinta care au votat PSD pentru ca au crezut in promisiuni.

 

Ne pleaca de acasa copiii si va veni un timp in care nu se vor mai uita inapoi. Si nimeni nu va fi in tara sa va plateasca pensiile.

 

Nu suntem in ultimul ceas. Ultimul ceas a trecut si el. Suntem in clipa de gratie pana sa cadem in abis. Si avem solutie. Ultima. Sa ne uitam in oglinda si sa ne intrebam daca pe banii nostri suntem de acord ca cineva in Parlament sa ii spuna mamei, sorei, fiicei noastre ca e penala, proasta si ca are poze cu ea facand sex anal.

 

Uitandu-se balos in camera cu care e filmat. Fara camera, mama, sora, fiica voastra ar fi fost batuta mar, probabil. Pentru obraznicia de a-si cere drepturile si de a vrea sa isi faca datoria de deputat: dezbaterea unei legi. Si daca nu ne place sa iesim in fata casei si sa spunem ferm: Asa nu se mai poate! Opriti-va! Nu ma reprezentati!”

 

Amintim ca miercuri in Parlament, in timpul votului pe legea 303 privind Statutul magistratilor, prima din pachetul privind Legile Justitiei, Serban Nicolae a jignit-o pe Cosette Chichirau (USR), numind-o "proasta", "nesimtita" si adaugand ca are "o poza in care dvs faceti sex anal".

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22