Răzvan Murgeanu, audiat de procurorii DNA ca martor în dosarul Tel Drum

Dora Vulcan | 08.12.2017

Razvan Murgeanu s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori, ca martor, în dosarul Tel Drum: ”sunt in acest moment un martor si nu stiu mai mult de atat". Murgeanu a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării condus de Elena Udrea.

Pe aceeași temă

 

 

 Răvan Murgeanu a recunoscut că a fost căutat de Liviu Dragnea în 2012 pentru a fi întrebat, spune el, în legătură cu un audit al Comisiei Europene pe un proiect ce avea legătură cu Tel Drum, transmite Digi 24. 

 

 

Murgeanu a fost condamnat în 15 noiembrie de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la doi ani de închisoare cu suspendare, dar şi la muncă în folosul comunităţii, în dosarul în care este acuzat că a primit pentru el 15.000 de euro de la o asociere de firme care avea un contract de reabilitare a 85 de blocuri şi alţi 15.000 de euro pentru a-i da unui director din Primăria Sectorului 5 care să dispună plăţile din cadrul contractului. El a încheiat cu DNA un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

 

„Eu sunt în momentul de față martor și nu știu mai mult de atâta”, a declarat Murgeanu.

 

Despre contractele cu Tel Drum, el a spus că nu ministerul hotăra, ci județul. Cât despre întâlnirea cu Liviu Dragnea, Murgeanu spune că a fost o întâlnire informală, în care actualul lider PSD avea nelămuriri în legătură cu ce se întâmpla. „Primisem o înștiințare nu de la OLF, ci de la auditul Regio, în care erau suspiciuni cum că ar fi fost nereguli”, a precizat Murgeanu. Întrebat dacă l-a informat pe Liviu Dragnea despre aceste nereguli, Murgeanu a spus că Liviu Dragnea știa despre audit și doar l-a întrebat dacă era ceva în plus.

 

„S-au dat niște corecții, din câte îmi aduc aminte”, a mai spus Murgeanu, întrebat dacă s-a luat vreo măsură în legătură cu aceste nereguli.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22