Victor Rebengiuc il sustine pe Ciolos: Sunt satul de comunism, e nevoie de un partid nou

Fara Autor | 10.12.2017

Actorul Victor Rebengiuc si-a aratat sustinerea pentru demersul fostului premier Dacian Ciolos care a anuntat ca Plaforma Romania 100 se va transforma intr-un partid politic care va participa la urmatoarele alegeri.

Pe aceeași temă

 

 

  Rebengiuc a spus ca este nevoie de un partid nou si ca el are nevoie de o tara normala, fiind satul de comunism.  In acest moment ”comunismul este la el acasa si ca este scapat de sub control.”

 


"E nevoie de dumneavoastra, e nevoie de un partid care sa fie format din oameni care-si doresc cinste, isi doresc adevar, isi doresc o politica normala in tara asta. Eu mi-o doresc de foarte multa vreme, sunt unul dintre cei care au asistat la inceperea comunismului in aceasta tara. Sunt satul de comunism, credeti-ma, dureaza demult si cred ca in puterea dumneavoastra sta faptul de a putea scapa de acest comunism", a aratat Victor Rebengiuc.



El a spus ca nu are conceptii politice, ci isi doreste doar o tara in care sa traiasca normal.



"Nu sunt un agitator politic si nu am conceptii politice. Eu am nevoie de o tara normala, am nevoie sa ma simt bine, sa stiu ca sunt bine reprezentat in Justitie, ca sunt bine reprezentat in viata in general, nu cu smecherii.

In momentul de fata observam comunismul e la el acasa, numai ca e un comunism scapat din lat. Nu mai e o autoritate care sa-l tina strans si sa-si piteasca agoniseala furata. In momentul de fata sunt deschisi, putin le pasa.


Cine este in Parlament? Ce calitate umana exista in Parlament? Ce incredere pot sa am eu, un om de aproape 85 de ani, intr-un parlamentar care injura o colega? Ce incredere pot sa am eu in baiatul acela?", a mai explicat Rebengiuc.



"Sper foarte mult ca dumneavoastra, toti care v-ati adunat aici, sa insemnati ceva pentru tara asta si sa faceti lucrul asta din toata inima. Va urez mult, mult, mult succes", a conchis actorul.
 

 

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic, care va fi prezentat in lunile viitoare, se va prezenta la urmatoarele alegeri si va fi deschis la colaborarea cu Opozitia.

 

”Din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic. Noi, cei care am fondat Romania 100, suntem hotarati sa facem asta. Vom fi gata sa ne prezentam la urmatoarele alegeri cu o oferta politica, indiferent cand vor avea ele loc", a spus Ciolos duminica.

 

In privinta relatiei cu celelalte partide din opozitie, Ciolos a declarat ca nu vor actiona impotriva celor cu care impartasesc aceleasi valori si principii.

 

"Exista riscul ca acest proiect sa duca la faramitarea Opozitiei. Ne-am gandit si la asta, mi se pare ca o responsabilitate pe care nu am cum sa nu o asum ca din aceasta platforma sa se desprinda un partid, care nu va actiona impotriva celor care impartasim valori si principii comune. Vom fi deschisi colaborarii cu cei cu care putem lucra. Nu avem d

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22