Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tăriceanu, indicaţii pentru protestatari: Să facă un efort şi să citească legile Justiţiei
E.B. - - - -
2017-12-11
Actualitate Interna
2

Călin Popescu Tăricea, președintele Senatului, le-a transmis un mesaj protestatarilor în care i-a rugat ca, în afară de informațiile pe care le preiau de pe rețelele de socializare, să facă un efort să citească proiectul de modificare a legilor justiției.

 
 

"Pentru cei care protestează, eu am un mesaj. Am rugămintea (...) ca cei care protestează, în afară de rețelele de socializare de unde preiau de foarte multe ori informații care nu sunt controlate și verificate, să facă un efort să se informeze, să citească legile justiției, să vadă care sunt modificările pe care dorim să le facem, care urmăresc un singur scop — consolidarea statului de drept, consolidarea independenței magistraților, în așa fel încât (...) să nu mai putem vorbi, așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, de dosare care sunt politice, de justiție selectivă, de abuzuri și excese care au afectat oameni și vieți, să nu ne mai trezim în situația în care oameni care sunt condamnați în România își găsesc dreptate la Curtea Europeană a Drepturilor Omului", a declarat Tăriceanu, într-o intervenție telefonică la România TV, conform Agerpres.

 

TAGS : Tariceanu Senat proteste legile justitiei
Comentarii
emil 2017-12-11
Acesti penali nu au scrupule..
Marius Nicolescu 2017-12-11
Aveti, cu totii, un fix. Si-l voi numi aici. E o chestiune care doboara orice minte limpede: dosarele politice. Am mai spus-o: daca sunteti politicieni nu cred ca ati dori sa aveti dosare de frizeri. N,asa?
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1456
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22