Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Protestul din faţa PSD Sibiu durează de aproape 48 de ore: «O zonă liberă de corupţie»
E.B. - - - -
2017-12-13
Actualitate Interna
0

Protestul mut din faţa sediului PSD din Sibiu durează de aproape 48 de ore, fiind autorizat. Protestatarii au instituit ”o zonă liberă de corupţie” şi cer tuturor să li se alăture şi să creeze astfel de zone şi în alte oraşe din ţară.

 

 

Protestul mut din faţa sediului PSD Sibiu durează de aproape 48 de ore, iar la ora 12.00 va avea loc un nou flashmob. 

 

Vom sărbători printr-un nou flashmob în Zona liberă de corupţie Sibiu. Hai şi tu! Începem la 12 fix. Doar împreună suntem puternici! Coregrafia rămâne aceeaşi ca şi ieri”, anunţă organizatorii pe pagina de FacebookVă vedem din Sibiu”. 

 

Organizatorii au transmis că protestul a fost autorizat, iar autorităţile le-au cerut să delimiteze clar zona în care are loc manifestarea. 

 

Avem o zonă delimitată, o zonă liberă de corupţie. Vă invităm să realizaţi şi în alte oraşe din ţară astfel de zone libere de corupţie”, au mai transmis oorganizatorii. 

 

Potrivit acestora, de 48 de ore de când a fost demarat protestul - cel mai lung de până acum organizat în municipiul Sibiu - reprezentanţii PSD Sibiu nu au comunicat deloc cu ei. 

 

 

Încă de luni de la prânz, se desfăşoară în faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD SIbiu un protest mut faţă de modificarea legilor justiţiei. 

 

Participanţii au mesaje antiguvernamentale, pancarte cu textul ”Toţi pentru justiţie”, dar şi bannere pe care scrie ”Vă vedm”. 

 

TAGS : protest justitie coruptie sibiu psd zona
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2852
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22