Deputat USR: am creat un soft pentru 6500 de amendamente. Susținerea, blocată de Nicolicea

Dora Vulcan | 13.12.2017

Deputatul USR Lucian Stanciu-Viziteu a încercat să împiedice modificarea regulamentului Camerei Deputatilor prin crearea unui soft care genereaza foarte multe amendamente, dintre care 6.500 au fost depuse la comisie, nefiind insa acceptate de presedintele acesteia, Eugen Nicolicea.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Mi-am folosit aptitudinile de inginer si am creat un soft prin care am generat foarte multe amendamente. Am reusit sa depun doar 6.500 de amendamente, pentru ca trebuiau depuse, printate. Le-am depus si am mers in Comisie sa le sustin, dar, in continuarea acestor abuzuri, presedintele Comisiei de regulament, domnul Nicolicea, nu mi-a permis sa sustin niciunul dintre ele, nu le-a inclus nici in raportul de fond, comitand astfel un fals si un uz de fals", a spus Viziteu, citat de News.ro. 

 

De asemenea, acesta a explicat ca softul a fost creat ca o arma "extrema la niste abuzuri extreme pe care cei din majoritatea parlamentara le comit".

 

"Preia textul articolelor dint-o lege si le modifica introducand diverse cuvinte, cum ar fi: , schimband cu . Pur si simplu modifica fiecare regulament in forme coerente", a raspuns Viziteu, intrebat cum functioneaza programul cu care a generat amendamentele.

 

Deputatul USR a spus ca prin demersul sau de depunere a mii de amendamente ar fi vrut "sa ii coste" pe cei din Coalitie.

 

"Aceasta arma a fost folosita pentru abuzul lor. Am vrut sa generez foarte multe amendamente, pentru ca daca voiau sa incerce in mod regulamentar sa schimbe acest regulament, as fi vrut sa ii coste. Pentru e au facut astazi nu a fost doar o dictatura a majoritatii, ci a a fost plin de abuzuri. Domnul Nicolicea a mintit in plen spunand ca nu au fost depuse amendamente", a conchis deputatul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22