Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Iohannis: Mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar, expresie a iubirii faţă de rege
E.B. - - - -
2017-12-16
Actualitate Interna
2

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar, ceea ce înseamnă, în opinia şefului statului, o autentică expresie a iubirii şi respectului faţă de Regele Mihai I.

 

 

"Cu profund regret, am condus astăzi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I, care, cu demnitate şi curaj, şi-a reprezentat ţara în unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre. Am fost impresionat de mulţimea de oameni care s-a alăturat cortegiului funerar, o autentică expresie a iubirii şi respectului românilor faţă de Regele Mihai I.

 

Sunt convins că va rămâne în memoria naţională drept un reper de integritate, un simbol al solidarităţii şi al aspiraţiei către libertate", a afirmat preşedintele, într-o postare pe Facebook.

TAGS : iohannis romani rege iubire cortegiu funerar
Comentarii
?????? 2017-12-16
Remarcați totuși și modul în care Ministerul de Externe a participat la întâmpinarea personalităților din străinătate și contribuția persoanelor de la Ministerul de Externe de pe parcursul derulării evenimentelor , "activitate" totuși "ceva mai puțin", "vizibilă" ?
Mihai 2017-12-16
Cu toata piosenia o certa intrebare si un raspuns (eventual).
Acest rege ascuns pe eprioada comunismului inversunat se trezeste dupa 1989 si se alatura de partidele revenite la vedere, liberal, taranist,etc. Nimic de armistitiul 23 August 1944. Si ce a mai urmat pana la 15 Septembrie 1944. Miile de soldati romani ucisi sau luati prizonieri de "eliberatorul" bolsevic. Sa-si apere pielea dupa ce a urmat in Bulgaria prin uciderea casei regale. A aceptat orice sa scape fericit cu cea mai putut lua, in Elvetia. Toata lumea il plange. E frumos, dar... sa se arate si bune si rele in timpul vietii sale.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2377
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22