3 lucruri de care sa tii cont atunci cand cumperi fisete metalice

Fara Autor | 18.12.2017

Fisetele metalice au numeroase intrebuintari, atat in domeniul industrial, comercial sau chiar si in domeniul serviciilor. Cu ajutorul acestora poti stoca diferite produse, instrumente sau echipamente in cadrul unui depozit, unei fabrici sau hale industriale.

Pe aceeași temă

Poti, de asemenea, sa clasifici si sa arhivezi documentele importante dintr-o firma sau companie. Fisetele metalice isi gasesc utilitatea in orice spatiu si fac toti banii, fiind esentiale pentru organizarea cat mai eficienta a spatiului tau de lucru!

 

Pentru a te asigura insa ca faci o achizitie inteligenta pe termen lung, iata 3 criterii importante in functie de care sa alegi cele mai bune fisete metalice:

 

1. Furnizorul si raportul calitate-pret

 

Deoarece bugetul si investitiile de calitate sunt doua aspecte foarte importante pentru orice afacere, trebuie sa cumperi fisete metalice la cel mai bun raport calitate-pret! Pentru a economisi bani, timp si energie, alege un furnizor unic in materie de mobilier pentru birou, care sa-ti ofere solutii complete de inalta calitate si cele mai avantajoase oferte (reduceri de pret, oferte-cadou, puncte de loialitate, bonusuri). Este extrem de important sa gasesti intr-un singur loc toate piesele de mobilier de care ai nevoie. Astfel, vei economisi resurse pretioase.

 

In functie de specificul domeniului de activitate, de volumul de munca si spatiul alocat mobilarii, poti sa ai nevoie de diferite fisete metalice: cu 2 sau 3 rafturi, cu seif/caseta etc. De asemenea, asigura-te ca furnizorul respectiv iti poate livra si polite suplimentare la comanda, in caz de nevoie.

 

2. Specificatiile tehnice ale fisetelor metalice

 

Daca ai nevoie sa sortezi si sa clasifici documente importante sau sa stochezi diverse articole, fisetele iti vor usura incredibil de mult munca, dar trebuie sa le alegi cu atentie! Cumpara piese de mobilier fabricate in Italia sau numai de la producatori de top, cum ar fi +Plus Mobilier. Alege fisete cu o constructie durabila din otel si spatii special configurate pentru nevoile tale. Spre exemplu, fisete care sa permita accesul, sortarea si arhivarea in siguranta a dosarelor sau a altor documente importante.

 

In general, un fiset rezistent si durabil trebuie sa aiba o structura solida realizata din tabla de otel profilata, cu o grosime de minim 0,6 mm. In plus, materialul ar trebui sa fie tratat special, pentru a nu rugini in timp. Totodata, e indicat ca fisetul sa fie vopsit ignifug, pentru siguranta sporita in caz de incendiu. Ia in considerare toate criteriile de calitate, siguranta si ergonomie, deoarece fisetele metalice reprezinta o investitie pe termen lung!

 

3. Modul de livrare si asamblarea fisetelor metalice

 

Pentru ca montarea unui fiset poate fi foarte anevoioasa si dificila, cel mai recomandat ar fi sa cauti produse gata asamblate! Astfel, le vei putea folosi practic si eficient, de indata ce le primesti. Opteaza pentru un magazin online, unde sa poti vizualiza usor toata gama de produse, sa citesti cu atentie toate informatiile despre acestea si sa le poti comanda simplu si rapid. In general, transportul ar trebui sa fie gratuit.

 

Spre exemplu, la OfficeClass beneficiezi de livrare gratuita prin intermediul propriului parc auto sau prin curierat. In plus, te vei bucura de bonusuri, vouchere si cadouri la diverse comenzi de produse pentru birou. Comanda online fisete metalice gata asamblate, cu livrare rapida!

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22