PNL și USR acuză PSD că a scos butoanele microfonului de la prezidiul Camerei Deputaților

Dora Vulcan | 19.12.2017

PNL și USR acuză PSD că a scos butoanele microfonului de la pupitru, pentru ca parlamentarii să nu-l mai poată deschide, dacă președintele de ședință taie microfonul.

Pe aceeași temă

 

 

Opoziția acuză Puterea de o nouă formă de cenzură, după cea de modificare a regulamentului Camerei pentru ca amendamentele să fie votate în bloc: scoaterea efectivă a butoanelor de la microfonul prezidiului. 

 

 „Este o pată de ruşine pentru noi ca în Parlamentul României să fie scoase butoanele microfonului de la pupitru şi cred că este în interesul nostru al tuturor să ne respectăm blazonul şi să nu ajungem de ruşinea lumii în Parlamentul României, în Camera Deputaţilor sunt scoase butoanele de la microfon. Eu am înţeles că au existat tensiuni, că au fost oameni supăraţi, dar cred că este în interesul nostru, al tuturor, să dăm dovadă de responsabilitate şi vă solicit, domnule președinte, ca responsabil de buna organizare şi desfăşurare a şedinţelor Camerei Deputaţilor, să dispuneţi de îndată revenirea la normalitate în ceea ce priveşte mutarea acestor butoane”, afirmă Florin Roman, deputat PNL.

 

„Au smuls butoanele microfonului din Camera Deputaților astfel încât parlamentarii opoziției să nu îl mai poată deschide dacă președintele de ședință decide să taie microfonul. Așa arată dezbaterea în Parlamentul României”, a anunțat USR într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22