Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dodon, la Moscova: i-am urat domnului Putin victorie în alegeri, este un lider remarcabil
Dora Vulcan - - - -
2017-12-27
International
1

Președntele moldovean și-a încheiat anul cum l-a început: cu o vizită la Moscova: ”I-am urat domnului Putin victorie in acest scrutin. Il consider un lider remarcabil in istoria Federatiei Ruse care a intors tarii sale statutul de mare putere mondiala", a scris presedintele moldovean Igor Dodon pe Facebook.

 

 

Dodon a avut marti inca o intrevedere avuta cu Vladimir Putin, care candideaza pentru un nou mandat de presedinte. Campania electorala a inceput deja in Rusia.

 

"Am remarcat faptul ca, in pofida retoricii anti-ruse si a actiunilor Guvernului Moldovei si ale majoritatii parlamentare, relatiile dintre tarile noastre inregistreaza o evolutie pozitiva. I-am multumit presedintelui Federatiei Ruse pentru tot ajutorul si sprijinul acordat tarii noastre in ultimul an, in special in procesul de reglementare transnistreana, in solutionarea problemelor ce tin de exporturile moldovenesti pe piata ruseasca si amnistia migrationala pentru moldovenii care muncesc pe teritoriul Rusiei", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook, citat de Agora.md.

 

Dupa ce si-a inceput mandatul cu o vizita la Moscova, pe 17 ianuarie 2017, Dodon incheie primul an de presedintie tot la Kremlin. Seful statului intreprinde o vizita in capitala Rusiei, unde participa la summit-ul informal al sefilor statelor-membre ale CSI.

TAGS : republica moldova igor dodon vizita putin alegeri rusia
Comentarii
Tirimineanu 2017-12-28
Acum nu este de mirare. Dacă și Stalin și Brejnev au fost niște lideri remarcabili pentru comuniștii de teapa lui Dodon, atunci de ce să nu fie astăzi un locotenent - colonel din KGB și educat în epoca brejnevistă, continuatoarea, de fapt, a stalinismului?! Adică a celui care a făcut ca în perioada 1940 - 1941 și apoi după anul 1944 să fie omorâți și deportați sute de mii de români din Basarabia lui Dodon și Bucovina de Nord și să se inventeze și un popor diferit de cel român, poporul moldovenesc. Întradevăr, remarcabili oameni...
Total 1 comments.
Mai multe din International
2299
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22