Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea, 55 ani, întrebat dacă 2018 va aduce o nuntă cu iubita lui de 25 de ani: e posibil
Dora Vulcan - - - -
2017-12-28
Actualitate Interna
1

Intrebat in interviul difuzat miercuri la Antena 3 daca 2018 ar putea să aducă o nuntă pentru el, liderul PSD Liviu Dragnea a spus că e posibil.

 

 

 

El a vorbit despre faptul că în 2018 este posibil să se căsătorească cu iubita lui, Alexandra Tănase, cu 30 de ani mai tânără și fostă consilieră la Ministerul Dezvoltării până în 2016. 

 

 Deși ea are doar 25 de ani, iar el are 55, acesta nu reprezintă un obstacol în fericirea celor doi, ba chiar se gândesc serios să facă pasul cel mare anul care vine, remarcă jurnaliștii care administrează site-ul televiziunii Antena 3, unde a fost realizat interviul. 

 

  "Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă", a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

 

 Liviu Dragnea a mai fost căsătorit o dată, cu Bombonica Prodana, alături de care este trimis în judecată în dosarul de la Curtea Supremă și cu care are și o fiică, Alexandra.

 

Liderul PSD a mai fost întrebat care este cea mai mare îngrijorare în ceea ce priveşte anul 2018 legat de situaţia sa personală.

 

"Nu vreau să intru în 2018 cu îngrijorări. Eu, în general, sunt un om pozitiv, chiar şi în momentele foarte foarte grele. Aş fi îngrijorat, mi-ar pare foarte rău dacă aş avea semne că anul viitor nu putem să punem în practică programul de guvernare. Este un proiect la care ţin foarte mult, m-am ataşat sufleteşte de acest program care cred că schimbă România şi nu numai programul de guvernare economic şi social, ci şi ceea ce vrem să facem în Parlament. Dacă şi ceea ce ne-am propus anul viitor vom duce la îndeplinire va fi pentru mine o mare satisfacţie că nu am trecut degeaba prin aceşti ani după ce am câştigat alegerile. În plan personal, de unde să ştiu eu (...) ce mai au de gând ăştia? Mai inventează un dosar, două, trei, zece...", a spus Liviu Dragnea.

 

TAGS : psd dragnea declaratii nunta 2018
Comentarii
Marius Nicolescu 2017-12-28
Omul ăsta mai are proprietatea cuvintelor? Cum te poți exprima în acest fel: "În plan personal, de unde să știu eu(...) ce mai au de gând ăștia? Mai inventează un dosar, două, trei, zece...". Ce să înțelegem din din asta? Eu știam că a fost condamnat cu suspendare odată. Lucru pentru care într-o democrație s-ar fi retras cu totul din politică. Iar acum, chiar crede că dosarele TelDrum și Belina sunt invenții? Îți faci cruce frate, și-ți scuipi în sân. Incredibilă obrăznicie. Tupeu 2017.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
9401
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22